Στο κάδρο ο Σιαθάς και πως έχει το θέμα Τρισκόφσκι

Ο μεταγραφικός σχεδιασμός στην ΑΕΚ βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη και ο Τσάβι Ρόκα το ψάχνει για ορισμένες περιπτώσεις γηγενών ποδοσφαιριστών.

Μια από αυτές που ξεχώρισε και προχώρησε περισσότερο από κάθε άλλη είναι αυτή του Θεοδόση Σιαθά. Οι κιτρινοπράσινοι τα βρήκαν σε όλα με την πλευρά του ποδοσφαιριστή και πλέον απομένουν κάποια διαδικαστικά ζητήματα να διευθετηθούν με την πλευρά της Νέας Σαλαμίνας. Επί της ουσίας οι ερυθρόλευκοι θα πρέπει να πάρουν ένα συγκεκριμένα ποσό για τα δικαιώματα εκπαίδευσης του 23χρονου άσου, αφού προέρχεται από τις ακαδημίες τους. Να σημειώσουμε πως ο Σιαθάς αγωνίζεται στο δεξί άκρο της μεσοεπιθετικής γραμμής.

Τώρα πάμε και στο θέμα Ιβάν Τρισκόφσκι. Κάπου εδώ θα πρέπει να πούμε ότι πέρσι επίσης μια ομάδα από την Ινδία το έψαξε για να αποκτήσει τον αρχηγό της ΑΕΚ όμως το όλο θέμα δεν προχώρησε. Στην περίπτωση του Τρίσκο ο μοναδικός παράγοντας δεν είναι τα λεφτά αλλά και το πως νιώθει στην ομάδα της Λάρνακας και το όλο περιβάλλον. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα αποχωρήσει αν έρθει μια συμφέρουσα πρόταση από κάπου που θα πιστεύει ο ίδιος ότι αξίζει να μεταφερθεί εκεί, όμως αυτή τη στιγμή τίποτα επίσημο δεν υπάρχει στα γραφεία της ΑΕΚ.

Το να γράφεται σε ένα ξένο ρεπορτάζ ότι ο Χ σύλλογος θέλει τον Τρισκόφσκι έχει μεγάλη διαφορά από το να στείλει επίσημη πρόταση και τότε να συζητηθεί.

Τέλος, αρκετοί παίκτες σιγά σιγά παίρνουν τον δρόμο της επιστροφής προς την Κύπρο αφού την 1η Ιουλίου θα αρχίσουν τα εργομετρικά και στις 5 Ιουλίου οι προπονήσεις.

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο