«Έντονο το Κυπριακό στοιχείο… πάμε για να παραμείνουμε»

Για την προετοιμασία της ΠΑΕΕΚ, τον προγραμματισμό και τους στόχους της ομάδας στην πρώτη κατηγορία μίλησε στο Ράδιο Πρώτο ο πρόεδρος της προσφυγικής ομάδας Κλεάνθης Γερωγιάδης. 

Αναλυτικά: 

«Δεν θα αγωνιζόμαστε σε ώρες επικίνδυνες. Η πιο σωστή απόφαση της ΚΟΠ». 

«Φαντάζουμε θα ζορίζονται ακόμη περισσότερο οι καιρικές συνθήκες. Ελπίζω να αλλάξουμε τις ώρες. Η απόφαση είναι απλή η υλοποίηση της είναι δύσκολη». 

«Να ευχαριστούμε το ΘΟΙ που μας παραχώρησε το γήπεδο. Είναι σημαντικό που μας έδωσαν το γήπεδο για προπόνηση».

«Ο ενθουσιασμός είναι δεδομένος. Βεβαίως όμως δεν πάμε για την παρουσία ή τον τουρισμό αλλά για να διεκδικήσουμε πράγματα. Δεν μπορώ να υποσχεθώ ότι θα παραμείνουμε κατηγορία, αλλά θα κάνουμε μια τέτοια ομάδα για να διεκδικήσουμε τις ελπίδες μας». 

«Υπάρχουν 12 παίκτες από το περσινό ρόστερ που παραμένουν στην ομάδα. Ήταν παίκτες πρώτης κατηγορίας που βοήθησαν την ομάδα να τον άθλο της. Έμειναν και ξένοι παίκτες που έχουν την δυνατότητα να αγωνιστούν και στην πρώτη κατηγορία. Έμεινε πλέον η ενίσχυση και θα κάνουμε μια ομάδα που θα την χαίρονται στο γήπεδο». 

«Θα έχουμε 10 κοινοτικούς/ξένους παίκτες. Το Κυπριακό στοιχείο είναι έντονο στην ομάδα, όπως έγινε και πέρσι. Οι παίκτες έκαναν την διαφορά και αυτούς θα πλαισιώσουμε». 

«Ο Γιάνσεν υπέγραψε χθες. Κάναμε 3 τους Ολλανδούς. Δεν θα ερχόταν στην Κύπρο αν δεν είχαμε καλές συστάσεις. Θεωρώ ότι τέτοιας ποιότητας παίκτες θα φέρουμε στην ομάδα για να κάνουμε μια υπέρβαση. Δεν είναι εύκολο έργο μας και το ξέρουμε. Δεν μας φοβίζουν οι δυσκολίες. Έχουμε εμπιστοσύνη την ομάδα προγραμματισμού. Δεν παρεμβαίνει κανείς στο έργο τους». 

«Ο προϋπολογισμό της ΠΑΕΕΚ θα είναι ο μισός του επόμενου μικρού προϋπολογισμού της πρώτης κατηγορίας. Περιμέναμε περισσότερη συμμετοχή. Γίνεται και μια προσπάθεια, αύριο βράδι η ώρα 8 στο γήπεδο μας θα γίνει μια συνάντηση για να μαζευτεί ο κόσμος να δώσει ιδέες»

«Η μόνη μας επιλογή ήταν και είναι το Μακάρειο»
 

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο