«Έβγαλε» ήδη μια πορεία έως τους ομίλους του Κόνφερενς Λιγκ

Η παρουσία της ΑΕΛ στην Αυστρία για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας διευκόλυνε και επιτάχυνε τις εξελίξεις στην υπόθεση του Στραχίνια Κέρκεζ.

Ο λεμεσιανός σύλλογος δέχτηκε νέα, βελτιωμένη πρόταση για τον 18χρονο στόπερ και ευρίσκεται σε τροχιά συμφωνίας με τη ΛΑΣΚ. Οι Αυστριακοί δείχνουν αυτή τη φορά διατεθειμένοι να ικανοποιήσουν τις οικονομικές απαιτήσεις των «γαλαζοκιτρίνων» και να καταβάλουν ένα ποσό κοντά στα €100.000, προκειμένου να αποκτήσουν τον ποδοσφαιριστή.

Η ολοκλήρωση του deal θα σηματοδοτήσει την τρίτη πώληση της ΑΕΛ το τρέχον καλοκαίρι, καθώς είχαν προηγηθεί οι αντίστοιχες των Ράιαν Μαέ στη Φερεντσβάρος και Ντανίλο στον ΑΠΟΕΛ. Για τον πρώτο η αποζημίωση έφτασε στα €750.000 και για τον δεύτερο στα €120.000. Αν προστεθεί και το ποσό για τον Κέρκεζ, το συνολικό κέρδος του λεμεσιανού συλλόγου αγγίζει το ένα εκατομμύριο.

Δηλαδή εν μέσω κορωνοϊού (βλέπε πτώσης των τιμών, συρρίκνωσης των προϋπολογισμών και γενικότερα οικονομικής περισυλλογής) η ΑΕΛ κατάφερε να εξασφαλίζει ένα ποσό που ξεπερνά ακόμη και τα χρήματα που θα εισπράξει, εάν φτάσει και αποκλειστεί στα πλέι οφ του νεοσύστατου Κόνφερενς Λιγκ (€750.000_.

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο