Περονόσπορος και… πονοκέφαλος για Τσόρνιγκερ

Αν υπήρχε διαγωνισμός για την πλέον πολύπαθη θέση, στον Απόλλωνα θα τον κέρδιζε δια… περιπάτου και άνευ ανταγωνισμού αυτή του στόπερ.

Του λόγου το αληθές ήλθε να αποδείξει (και) η πρόσφατη κακοδαιμονία που χτύπησε τον Βαλεντέν Ρομπέρζ.

Σύμφωνα με το επίσημο ανακοινωθέν o 34χρονος Γάλλος υπέστη κάταγμα περόνης στην προπόνηση της Τετάρτης (7/7) και στο αμέσως προσεχές διάστημα θα καθοριστεί το διάστημα απουσίας.

Κατά κανόνα τέτοιοι τραυματισμοί απαιτούν 3-4 μήνες αποκατάστασης. Ακόμη κι αν ο Ρομπέρζ χρειαστεί λιγότερο διάστημα, δεν αλλάζει η πραγματικότητα πως χάνει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας και τις πρώτες επίσημες υποχρεώσεις των «κυανολεύκων».

Ο Φανούριος Κωνσταντίνου είχε δηλώσει πρόσφατα ότι ο λεμεσιανός σύλλογος κινείται για την απόκτηση δύο κεντρικών αμυντικών, ενός για τον κατάλογο Α και ενός για τον κατάλογο Β.

Η αναποδιά με τον Ρομπέρζ, ωστόσο, φέρνει… πονοκέφαλο στον Αλεξάντερ Τσόρνιγκερ, καθώς (ξε)μένει με μοναδικό καθαρόαιμο στόπερ τον (νεοφερμένο) Ουέλινγκτον, και πιθανότατα ανατροπή στον αρχικό σχεδιασμό, καθώς στο αμέσως προσεχές διάστημα διακυβεύονται αρκετά και πολύ σημαντικά για τον Απόλλωνα.

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο