Ομόνοια: Έκλεισε η πεντάδα, στόχος η... εξάδα!

Από όποια σκοπιά και αν την εξετάσει κάποιος, πολύ δύσκολα δεν θα παραδεχθεί ότι η απόφαση της Ομόνοιας να δηλώσει άλλη έδρα πλην ΓΣΠ για τις εγχώριες διοργανώσεις της ερχόμενης περιόδου δεν είναι κομβική (έως) και ιστορική.

Είτε για τον χρόνο και τον τρόπο λήψης αυτής της απόφασης, είτε για τα μηνύματα που στέλνει προς κάθε ενδιαφερόμενο, είτε για τις συνέπειες που επιφέρει, είναι μια βαρυσήμαντη απόφσση.

Το γήπεδο στο Δασάκι της Άχνας θα γίνει το πέμπτο που χρησιμοποιεί το «τριφύλλι» από την ίδρυσή του το 1948. Υπενθυμίζεται ότι στην πρώτη πενταετία από συστάσεώς του το σωματείο χρησιμοποιούσε ως έδρα το γήπεδο «Γκόουλ», το οποίο βρισκόταν παρά τη γέφυρα του Πεδιαίου.

Με την ένταξή τους στην Κοπ, το 1953, οι «πράσινοι» δήλωσαν ως έδρα τους το παλιό ΓΣΠ, στο οποίο έμειναν για 25 χρόνια. Το 1978 ολοκληρώθηκε το Μακάρειο στάδιο, το οποίο έγινε η τρίτη κατά σειρά νέα έδρα της Ομόνοιας.

Από τον Οκτώβριο του 1999 μέχρι και τον Μάιο του 2021 το «τριφύλλι» αγωνιζόταν στο νέο ΓΣΠ, ενώ την ερχόμενη περίοδο θα έχει ως έδρα το γήπεδο της Άχνας.

Το Δασάκι κλείνει την πεντάδα των γηπέδων που έχει χρησιμοποιήσει ως έδρες το «τριφύλλι», μεγάλος στόχος του οποίου είναι το ιδιόκτητο γήπεδο που θα κλείσει την εξάδα και θα σηματοδοτήσει την είσοδο του συλλόγου σε μια νέα εποχή.

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο