«Ψήφισε» Κέρκεζ αντί φαν Νίστελροϊ!

Επιβεβαώνοντας για ακόμη μια φορά στο τρέχον καλοκαίρι την εξαιρετική προετοιμασία και τα γρήγορα αντανακλαστικά της σε επίπεδο λύσεων από το μεταγραφικό παζάρι η ΑΕΛ βρήκε στο πρόσωπο του Τάιν Ντάφερφελντ τον αντικαταστάση του Στραχίνια Κέρκεζ στο ρόστερ της ομάδας.

Ο 21χρονος στόπερ ανήκε στο δυναμικό της Αϊντχόφεν από το 2008 και πήρε την απόφαση να βγει για πρώτη φορά εκτός ολλανδικών συνόρων, μολονότι είχε ακόμη ένα χρόνο συμβόλαιο με την PSV.

Βασικός λόγος για την απόφασή του να μεταγραφεί στην Κύπρο ήταν πως τα τελευταία χρόνια δεν είχε καταφέρει να χτυπήσει την πόρτα της πρώτης ομάδας. Το 2019 είχε βρεθεί μια φορά στην αποστολή, όμως εν τέλει δεν πραγματοποίησε το επίσημο ντεμπούτο του σε αυτήν.

Οι πιθανότητες να το κατάφερει την ερχόμενη σεζόν δεν ήταν με το μέρος του, σύμφωνα με όσα αναφέρουν τα ολλανδικά ΜΜΕ, εξ ου και προτίμησε την προοπτική της ΑΕΛ, η οποία του δίνει τη δυνατότητα να μετρήσει τις δυνάμεις του τόσο στη διεκδίκηση τίτλων όσο και στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Η ανακοίνωση της μεταγραφής του στο λεμεσιανό σύλλογο συνέπεσε χρονικά με την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της ομάδας Νέων (U23) της Αϊντχόφεν από τον Ρούουντ φαν Νίστελροϊ, ο οποίος τα περασμένα χρόνια είχε υπό την ευθύνη του την U18.

Για τη δική του περαιτέρω εξέλιξη και βελτίωση, ωστόσο, ο Ντάφερφελντ προτίμησε να δουλέψει με τον Κέρκεζ παρά να συνεργαστεί με τον επιφανή Ολλανδό πρώην επιθετικό.

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο