Μια απόφαση που αλλάζει τα δεδομένα

Ένα μίνι ντόμινο ανατροπών στο μεταγραφικό σχεδιασμό της Ανόρθωσης για το τρέχον καλοκαίρι επισημοποίησε η ανακοίνωση του συλλόγου για την ανανέωση του δανεισμού του Ασάφ Τζουρ από τη Χάποελ Ραανανά.

Υπενθυμίζεται πως αρχικά η «Κυρία» προετίθετο να αφήσει τον Ισραηλινό και να κινηθεί για κάποιον άλλο τερματοφύλακα καταλόγου Β, ωστόσο προ ολίγου καιρού το τεχνικό επιτελείο υπό τον Τιμούρ Κετσπάγια ανέκρουσε... πρύμναν και αποφάσισε υπέρ της παραμονής του οσονούπω 23χρονου άσου.

Το εγχείρημα στέφθηκε με επιτυχία, ο παίκτης θα παραμείνει και την ερχόμενη σεζόν στο «Αντώνης Κκαράς», εφ' εξής όμως θα καταλαμβάνει θέση ξένου στον κατάλογο Α -και όχι στον Β, όπως την περασμένη σεζόν.

Αυτό σημαίνει πως πλέον η Ανόρθωση έχει 14 κλεισμένες θέσεις αλλοδαπών στον κατάλογο Α και της απομένει ακόμη μία για να συμπληρωθεί η λίστα.

Αυτό πρακτικά σημαίνει πως αν ο Κετσπάγια αποφασίσει να πάρει παίκτη και για άλλη θέση, πλην του αμυντικού μέσου, τότε είτε αυτός θα πρέπει να είναι καταλόγου Β είτε να αποχωρήσει ένας από τους υφιστάμενος ποδοσφαιριστές.

Οι 14 παίκτες που ανήκουν αυτή την στιγμή στην Ανόρθωση και συμπεριλαμβάνονται στον κατάλογο Α είναι οι ακόλουθοι:

Λόρια, Τζουρ, Ρισβάνης, Αραγιούρι, Αμπαρτσουμιάν, Κορέια, Μπουσουλάτζιτς, Χούσμπαουερ, Ελουντού, Ντέλετιτς, Καλτσάς, Χριστοδουλόπουλος, Κατσαράβα, Λάφερτι.

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο