"Η Ομόνοια ενδιαφέρθηκε για το "Αμμόχωστος"

Η Ομόνοια ψάχνει ποδοσφαιρική στέγη μετά το... κόκκινο που άναψε η Αστυνομία των Βάσων για χρησιμοποίηση του γηπέδου στο Δασάκι και το «Αμμόχωστος» φαίνεται να είναι μια πιθανή λύση.

Οι πράσινοι ενδιαφέρθηκαν ανεπίσημα για το συγκεκριμένο γήπεδο και η Νέα Σαλαμίνα περιμένει επίσημη πρόταση για να συζητήσει με την ομάδα της Λευκωσίας.

Το θέμα ανέδειξε με ραδιοφωνικές του δηλώσεις το πρωί της Παρασκευής, ο εκπρόσωπος Τύπου των ερυθρολεύκων, Γιώργος Καζαμίας.

Οι δηλώσεις έγιναν στον Super Sport FM 104,0

«Επίσημη κρούση δεν είχαμε μέχρι τώρα, όμως είχαμε μία τηλεφωνική επικοινωνία για να ερωτηθούμε κατά πόσο το γήπεδό μας είναι διαθέσιμο. Εμείς είμαστε έτοιμοι, όταν η Ομόνοια προβεί σε επίσημη πρόταση, να το συζητήσουμε. Έχουμε προνοήσει το γήπεδό μας να είναι έτοιμο για την ημέρα που θα αγωνιστούμε. Πρέπει να γίνει μία σωστή διαχείριση, ενώ υπάρχει και το οικονομικό. Αλλά όλα θα συζητηθούν όταν και εάν έρθει η επίσημη πρόταση. Μέχρι τότε, ότι συζητούμε είναι σε θεωρητικό επίπεδο».

Προηγουμένως ο κ. Καζαμίας αναφέρθηκε και για τα υπόλοιπα θέματα που αφορούν την ομάδα της Αμμοχώστου

«Πρώτα από όλα, είναι ένας μήνας που μας πληγώνει όλους σαν χώρα. Είχαμε προβεί σε μία ανακοίνωση χθες, όπως και κάθε 15 Ιουλίου. Μπορεί να ακούγεται τετριμμένο, όμως πραγματικά ευχόμαστε να είναι ο τελευταίος χρόνος που ζούμε στην προσφυγιά. Θέλουμε να το υπενθυμίζουμε στον κόσμο. Βρισκόμαστε στο 2021 και άνθρωποι στην χώρα τους δεν νιώθουν ασφάλεια. Η μοναδική διέξοδος είναι να βρεθεί η λύση του προβλήματος που μας ταλαιπωρεί τόσα χρόνια».

Για τον προγραμματισμό: «Προχωράμε πάρα πολύ καλά. Είμαστε ικανοποιημένοι όπως προχωράει. Το μόνο που απομένει είναι να το δούμε και μέσα στις τέσσερις γραμμές του γηπέδου».

Για το μεταγραφικό: «Λείπουν μόνο κάποιες τελευταίες «πινελιές» για να ολοκληρωθεί το ρόστερ. Ίσως να χρειαστούμε έναν κεντρικό αμυντικό, αλλά δεν μπορώ να κάνω κάποια πρόβλεψη. Θα γίνει ακόμα μία ή δύο προσθήκες και θα ξεκινήσει η προετοιμασία μας».

Για τον κόσμο: «Ο κόσμος ανταποκρίνεται. Έχουμε ένα ντεμαράζ μέχρι την 30 Ιουλίου που θα γίνει η κλήρωση του αυτοκινήτου. Πιστεύουμε ότι μέχρι τότε θα κινηθεί ακόμα περισσότερο ο κόσμος. Είναι αλήθεια ότι βοήθησαν και οι κινήσεις που κάναμε και όταν δίνεις του κόσμου χαρά, αυτός ανταποκρίνεται».

Που θα γίνει η προετοιμασία: «Θα μείνουμε Κύπρο, στις εγκαταστάσεις στου Μενεού. Βλέπετε, εκτός των οικονομικών προβλημάτων που έφερε η πανδημία, βλέπουμε και τα κρούσματα να δημιουργούν πολλά προβλήματα. Έχουμε ένα αξιόλογο προπονητικό κέντρο, όπου θεωρούμε ότι θα γίνει η κατάλληλη δουλειά για να είναι έτοιμη η ομάδα για τη νέα σεζόν».

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο