Ξέσπασμα από τον Κλεάνθη: «Αλήτες, τιποτένια ανθρωπάκια»

Ποστάρισμα στα social media από τον Πρόεδρο της ΠΑΕΕΚ, Κλεάνθη Γεωργιάδη, μετά και την επίθεση που δέχθηκε το Συγκρότημα μας.

Αναλυτικά:

''Παρόλο που είμαι άνθρωπος που συγκρατώ τον θυμό μου, αυτή την φορά θα αφεθώ να εκφραστώ ελεύθερα.

Ρε ΑΛΗΤΕΣ, ΤΙΠΟΤΕΝΙΑ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙΑ, ξέρετε ποιος είναι ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΚΟΥΡΟΣ Dimitris Skouros που πήγατε να κάψετε ψες στο συγκρότημα ΔΙΑΣ; Ο Δημήτρης το 1974 πολέμησε, πληγώθηκε, έθαψε συμπολεμιστές και έχασε τα πάντα για να μπορείτε εσείς σήμερα να υπάρχετε και να μολύνετε την κοινωνία. 

Ρε ΠΑΛΙΟΠΑΙΔΑ στην παρουσία τέτοιων ανθρώπων έπρεπε να στέκεστε προσοχή και να προσκυνάτε για ότι έκαναν για εσάς που δεν σας αξίζει. Μάγκας είναι ο Δημήτρης και οι ήρωες συμπολεμιστές του, εσείς είσαστε ανθρωπάκια που κρύβεστε πίσω από κουκούλες διότι είσαστε τιποτένιοι φοβητσιάρηδες. 

Η συντονισμένη πολιτεία οφείλει να προστατεύσει το κράτος δικαίου. Τα ατομικά δικαιώματα σταματούν μπροστά στο συλλογικό ώφελος και ας πάψουν κάποιοι να παραφιλοσοφούν.

Όσοι παρεξήγησαν την έννοια της δημοκρατίας να τιμωρηθούν παραδειγματικά. ΚΑΜΙΑ ΑΝΟΧΗ στους ηθικούς αυτουργούς και τους ανώνυμους κουκουλοφόρους''.

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο