"Ο κόσμος δικαιολογημένα αντέδρασε, δεν είμαστε μαθημένοι σε τέτοια αποτελέσματα"

Ο Απόλλωνας θα αγωνιστεί στη Σλοβακία με αντίπαλο τη Ζίλινα και θα προσπαθήσει να ανατρέψει την ήττα με 3-1 στον πρώτο αγώνα. Ο αντιπρόεδρος της ομάδας Φάνος Κιννής, παραχώρησε δηλώσεις στο Ράδιο Πρώτο σχετικά με τον επαναληπτικό της ερχόμενης Πέμπτης.

"Έχουμε ένα βουνό ν' ανεβούμε, αλλά έχουμε υποχρέωση να κυνηγήσουμε τις πιθανότητες μας. Πρέπει να φανερώσουμε στο γήπεδο αυτά που θέλουμε να δούμε. Δουλέψαμε αρκετά αυτή την εβδομάδα, θα έχουμε και κάποιες προσθήκες σε σχέση με τον α' αγώνα. Θα πάμε να κυνηγήσουμε τις όποιες πιθανότητες. Δεν είμαστε μαθημένοι να έχουμε τέτοια αποτελέσματα στην Ευρώπη. Προσπαθήσαμε να δούμε τα λάθη που κάναμε, ήταν άσχημη βραδιά για μας, ο προπονητής μας δούλεψε αρκετά ώστε να παρουσιαστούμε βελτιωμένοι στο παιχνίδι της Πέμπτης. Τώρα γνώριζουμε και τον αντίπαλο καλύτερα και πάμε εκεί πολύ πιο προετοιμασμένοι".

"Θα έχουμε τους δύο νέους παίκτες που προπονούνται κανονικά, είδαμε και τον Μαυρία με τον Γκεριέρ να βγάζουν ένα μεγάλο μέρος του προγράμματος χθες και αν και σήμερα είναι θετικά τα νέα θα είναι στην αποστολή. Ο Ίλιεφ ολοκλήρωσε την προετοιμασία και είναι σε πολύ καλή κατάσταση. Ίσως να τον δούμε και στο αρχικό σχήμα".

"Ο κόσμος αντέδρασε δικαιολογημένα, στο ποδόσφαιρο μετρά μόνο το αποτέλεσμα, μας προβλημάτισε και αυτό είναι το δεδομένο. Προσπαθήσαμε να διορθώσουμε τα λάθη μας ενόψει του επαναληπτικού".

 

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο