"Για να κερδίσουμε έπρεπε να είμαστε τέλειοι"

Διαβάστε τι δήλώσε ο προπονητής της Ομόνοιας Χένιγκ Μπέργκ μετά το αποκλεισμό από τη συνέχεια του Τσάμπιονς Λιγκ από την Ντιναμο Ζάγκρεμπ αλλά και για την συνέχεια.

 

"Κάναμε μία καλή προσπάθεια. Είχαμε τις στιγμές μας. Για εμάς για να κερδίσουμε έπρεπε να είμαστε τέλειοι, είχαμε πάθος και μείναμε μέσα στο παιχνίδι για πολύ ώρα. Η Ντίναμο Ζάγκρεμπ είναι καλύτερη ομάδα από εμάς."

"Οι δυνάμεις ήταν εκεί. Η Ντιναμό Ζάγκρεμπ άλλαξε τακτική στο δεύτερο ημίχρονο. Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν ανταγωνιστικοί, μας έλειπε το γκολ. Στο δεύτερο ημίχρονο ήταν διαφορετικά για εμάς. Για να κερδίσεις τέτοιες ομάδες θα πρέπε να είσαι φουλ 95' λεπτά. Στο καλύτερο σου δυνατόν επίπεδο. Θα γίνουμε καλύτερη σαν ομάδα, προσπαθήσαμε να είμαστε σωστοί. Δεχθήκαμε το γκολ από στατική φάση. Είναι καλή ομάδα. Αν κοιτάξει το μπάτζετ θα το διαπιστώσεις. Πρώτο παιχνίδι πέρσι ήταν με Αραράτ, φέτος με την Ντιναμό".

"Έχουμε πάρα πολύ καλούς οπαδούς, ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα έδειξαν την εκτίμηση τους. Ήταν ωραία που τους είδαμε ξανά στο γήπεδο. Έδειξαν την εκτίμηση τους για την προσπάθεια, χάσαμε από μία καλύτερη ομάδα. Έδειξε την ποιότητα της η Ντιναμό. Έχουμε φανταστικούς οπαδούς."

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο