Προσπάθησε... όμως φάνηκε η διαφορά δυναμικότητας!

Από την στιγμή που η Ομόνοια κληρώθηκε με την Ντιναμό Ζάγκρεμπ, το έργο της ήταν εξαιρετικά δύσκολο για να συνεχίσει στο Champions League. 

Αυτό φάνηκε στα δύο παιχνίδια που έδωσαν οι δύο ομάδες. Οι Κροάτες ήταν καλύτεροι και δίκαια πήραν την πρόκριση.
Ωστόσο, τα δεδομένα ίσως να ήταν διαφορετικά, αν στον πρώτο αγώνα στο Ζάγκρεμπ οι πράσινοι δεν γνώριζαν την ήττα με 2-0. Θυμίζουμε πως οι πράσινοι είχαν αρκετά καλή παρουσία στο πρώτο μέρος. 
Όλα αυτά όμως, είναι υποθετικά σενάρια καθώς και σε αυτό τον αγώνα η εικόνα της Ντιναμό ήταν καλύτερη. 

Στον σημερινό αγώνα που έγινε στο ΓΣΠ, η Ομόνοια προσπάθησε αρκετά και πάλι στο πρώτο μέρος, όμως στην επανάληψη έμεινε από δυνάμεις και δεν μπόρεσε να βγάλει φάσεις και να βάλει πίεση στην άμυνα της αντιπάλου. 

Άλλωστε, και ο τεχνικός της Ομόνοιας, Χένιγκ Μπεργκ στις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα, δήλωσε μεταξύ άλλων πως "για να κερδίσουμε έπρεπε να είμαστε τέλειοι. Η Ντίναμο Ζάγκρεμπ είναι καλύτερη ομάδα από εμάς". Τοποθετήσεις που δείχνουν και την διαφορά δυναμικότητας που είχαν οι δύο ομάδες. 

Παρ όλα αυτά, η Ομόνοια δεν έχει αποκλειστεί από την Ευρώπη. Συνεχίζει στο Europa League κόντρα στην Φλόρα Ταλίν, μια ομάδα σαφώς πιο εύκολη από την Ντιναμό, όμως, δεδομένα χρειάζεται προσοχή και τεράστια προσπάθεια για να μπορέσει να συνεχίσει στη δεύτερη τη τάξη διοργάνωση της UEFA. 

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο