Ο νέος κύκλος θέλει υπομονή

Από την Λάρνακα και τον πρώτο αγώνα (όπως αποδείχθηκε) χάθηκε η πρόκριση για τον Απόλλωνα στον 3ο προκριματικό γύρο του Κόνφερνς Λιγκ. Μια πρόκριση την οποία ήθελαν για διάφορους λόγους οι γαλάζιοι της Λεμεσού αλλά δεν ήρθε ποτέ. 

Το ρίσκο που πήρε η διοίκηση για αλλαγή της ομάδας των τελευταίων ετών, τα αγωνιστικά προβλήματα, αλλά και η περιπέτεια που πέρασε η ομάδα της Λεμεσού λόγω κορωνοιου έπαιξαν τον δικό τους ρόλο για να γνωρίσει η ομάδα τον αποκλεισμό. 

Όλα έχουν την ευθύνη τους μετά από ένα αποκλεισμό, όπως φυσικά και μετά από μια πρόκριση. Και τα πάντα κρίνονται εκ του αποτελέσματος όπως και τώρα που ο Απόλλωνας γνώρισε τον αποκλεισμό. 

Αλλαγές μπορούν να γίνουν αφού η έναρξη του πρωταθλήματος είναι σε καμία 20αρια ημέρες. Το πρώτο που θα πρέπει να γίνει είναι ο προπονητής της ομάδας Τσόρνιγκερ να βρει τον τρόπο άμεσα να υψώσει το ηθικό των παικτών. Φάνηκε πως υπάρχει ποιότητα στην ομάδα και καλές μονάδες αλλά η πίεση (η αγωνιστική λόγω των δεδομένων) δεν λειτούργησε υπέρ τους. 

Θα πρέπει οι παίκτες να μάθουν να ζουν με την πίεση όπως αρμόζει στην ιστορία του Απόλλωνα και να τον οδηγήσουν στην επόμενη δύσκολη μέρα αφού τόσο η διοίκηση αλλά και ο κόσμο της ομάδας ευελπιστούν σε καλύτερες μέρες και φυσικά επιτυχίες. 

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο