Ήρθε όπως το σχεδίαζε 

Από την αρχή της κλήρωσης με την Βλάζνια η ΑΕΛ είχε το πάνω χέρι. Δεν ήταν η ομάδα φόβητρο για την ομάδα του Κέκρες αλλά το άγνωστο ήταν αυτό που φόβιζε περισσότερο την ομάδα της Λεμεσού. 

Και το γεγονός πως πήρε την πρόκριση στον δεύτερο προκριματικό γύρο του Κόνφερενς με ήττα στον πρώτο αγώνα με 3-1 και νίκη με 3-0 στην έδρα της, έβαλε στον Ντούσαν Κέρκες και τους συνεργάτες του δύσκολα για τις διπλές αναμετρήσεις. 

Το πρώτο ζητούμενο για την ΑΕΛ στις διπλές αναμετρήσεις ήταν η πρόκριση. Το πήρε. Το δεύτερο ζητούμενο να έρθουν και τα γκολ. Ήρθαν. Το τρίτο και η εμφάνιση της ομάδας. Ήρθε και αυτή αν και ο προπονητής της ομάδας τόνισε ανάμεσα σε άλλα πριν από τον αγώνα πως μοναδικός στόχος ήταν η πρόκριση και όχι και τόσο η καλή εμφάνιση. Ήταν ένας συνδυασμός από όλα για να πάρουν οι γαλαοζκίτρινοι την πρόκριση στον 3ο προκριματικό γύρο εκεί όπου πλέον περιμένει η Καραμπάχ. 

Οι δυο νίκες και η πρόκριση είναι δεδομένο πως δίνει άλλο αέρα στην ομάδα της Λεμεσού σε ένα ένα πιο δύσκολο εμπόδιο. Στους αγώνας με την Καραμπάχ η ΑΕΛ μπαίνει ως αουτσάιντερ αλλά η λέξη από μόνο της δεν λέει κάτι. Μπορεί η ΑΕΛ να τ μετατρέψει και πλεονέκτημα το γεγονός αυτό κάνοντας το δικό της παιχνίδι με στόχο φυσικά την πρόκριση στα play-off του Κόνφερνς Λιγκ. 

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο