Η πολύ σημαντική διαφορά με τον... Στέφανο

Στα πρώτα δύο ευρωπαϊκά παιχνίδια της ΑΕΛ, ο εκφραστής των προσπαθειών της για την πρόκριση ήταν ο Στέφαν Τσέποβιτς, σκόρερ των τερμάτων στις δύο νίκες της (με 1-0) επί της Βλάζνια.

Δεν ήταν ο μόνος που διακρίθηκε αφού για να φτάσει η μπάλα κοντά του χρειάστηκαν γρήγοροι συνδυασμοί και σωστές τελικές τροφοδοτήσεις από τους συμπαίκτες του. Ο Σέρβος άσος αξιοποίησε δύο από αυτές τις ομαδικές προσπάθειες και υπέγραψε την είσοδο της ομάδας του στον τρίτο προκριματικό του Κόνφερενς Λιγκ.

Με τις τοποθετήσεις του, τη γρήγορη αντίληψη και το ξεπέταγμα, έκανε τις διαφορά, σκόραρε, κι ας μην έπαιξε ολοκληρωτικό ποδόσφαιρο. Δεν χρειάστηκε όμως να το πράξει. Ο Ντούσαν Κέρκεζ τον εμπιστεύτηκε για να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα και επί του παρόντος, ο Στέφανος, όπως τον αποκαλεί, τον δικαιώνει.

Είναι πολύ σημαντικό τέτοια περίοδο για ένα προπονητή, ο οποίος στις πρώτες ευρωπαϊκές υποχρεώσεις της (μη έτοιμης στο 100%) ομάδας του, στηρίζεται κυρίως στον περσινό κορμό, να βλέπει ένα νεοαποκτηθέντα να συνεισφέρει τόσο σημαντικά στην πρόκριση.

Με την άμυνα της ΑΕΛ, έστω κι αν πέρασε μερικές πολύ δύσκολες στιγμές, να κρατά ανέπαφη την εστία και να δίνει αξία στο σκοράρισμα του νέου της στράικερ.

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο