Αραγιούρι: «Θέλουμε να πάρουμε το πρωτάθλημα»

Δηλώσεις σε μέσο της πατρίδας του έκανε το νέο απόκτημα της Ανόρθωσης, Πάουλους Αραγιούρι. Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο Κυπριακό πρωτάθλημα αλλά και στους στόχους της Μεγάλης Κυρίας ενόψει της νέας σεζόν. 
Αναλυτικά:

Το συνολικό πακέτο είναι μια χαρά, το επίπεδο πρωταθλήματος είναι αρκετά ψηλό και μου είναι οικείο τις τελευταίες σεζόν. Παίρνω επίσης ενέργεια από την νέα μου ομάδα ενώ ευχαριστημένος ήμουν και πιο πριν. Η κοπέλα μου και εγώ ήμασταν πολύ χαρούμενοι στην Κύπρο και θέλαμε να παραμείνουμε. 

Η Ανόρθωση είναι μια μεγάλη ομάδα. Έχει κάνει πολλές μεταγραφές και επένδυσε χρήματα για την επόμενη σεζόν. Θέλουμε να πάρουμε το πρωτάθλημα. Το όνειρο μας είναι να φτάσουμε στους ομίλους του Europa League ή τουλάχιστον μέχρι το Conference League. Ενδιαφέρουσες οι στιγμές που ακολουθούν. 

Είναι δύσκολο για την ώρα να πώ κάτι για τον δικό μου ρόλο. Με ανοιχτό μυαλό και ενθουσιασμό έχω προχωρήσει και θα κοιτάξω στην πορεία τον ρόλο μου αυτό. Σίγουρα θα έχει να κάνει με την απόδοση μου στο γήπεδο. Τίποτα δεν είναι δεδομένο στο ποδόσφαιρο αλλά ο χρόνος παιχνιδιού πρέπει πάντα να κερδίζεται σε ένα νέο περιβάλλον. Με καλή αυτοπεποίθηση ξεκινώ μια νέα εποχή. 

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο