Μπορεί να κρατήσει πολλά!

Η ΑΕΛ για την 2η αγωνιστική, αλλά επί της ουσίας στη δική της πρεμιέρα, κέρδισε εύκολα την Πάφο με 4-0.

Τα θετικά που μπορεί να κρατήσει είναι πολλά. Αρχικά η παρουσία του κόσμου, που έβγαλε παλμό, στήριξε τους παίκτες και έδειξε να επιβραβεύει τις προσπάθειες που γίνονται τα τελευταία χρόνια.

Εν συνεχεία, η αποτελεσματικότητα στο επιθετικό κομμάτι είναι αξιοσημείωτη. Στις πρώτες τρεις τελικές το συγκρότημα του Κέρκεζ πέτυχε ισάριθμα γκολ, ο Τσέποβιτς έδειξε έτοιμος για μεγάλα πράγματα και οι άλλοι τον πλαισίωσαν ιδανικά. Μπορεί το τελικό αποτέλεσμα να είναι 4-0, όμως δεν ξεχνά κανείς την ποιότητα της Πάφου.

Συν των πιο πάνω, στα καλά στοιχεία συγκαταλέγεται και το γεγονός πως η ΑΕΛ δεν εφησυχάστηκε λεπτό παρουσιάζοντας σε όλο το 90λεπτο σοβαρά στοιχεία. Οι γαλαζοκίτρινοι έδειξαν έτοιμοι να επαναλάβουν την περσινή τους πορεία, να φτάσουν μέχρι το τέρμα και να διεκδικήσουν με αξιώσεις τους δύο τίτλους.

Μοναδικό αρνητικό ο τραυματισμός του Τόρες που έγινε αλλαγή στο 18’, ωστόσο εκ πρώτης δεν φαίνεται να είναι κάτι σοβαρό. Αύριο ο ποδοσφαιριστής θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις και θα διαφανεί τι ακριβώς αντιμετωπίζει.

Πλέον όλοι στην ΑΕΛ συγκεντρώνονται ενόψει του αγώνα με τον Ολυμπιακό στο Μακάρειο για την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο