«Σούπερ πρώτο ημίχρονο για μας, έπρεπε να το είχαμε τελειώσει»

Στην αδυναμία της ομάδας του να αξιοποιήσει την καθολική υπεροχή της στο πρώτο ημίχρονο και στο μεγάλο λάθος της άμυνας που έφερε το πέναλτι για τον αντίπαλο απέδωσε ο Ντούσαν Κέρκεζ το 1-1 της ΑΕΛ με τον Ολυμπιακό στο ΓΣΠ.

«Σούπερ πρώτο ημίχρονο, καθόλου καλό δεύτερο. Αυτό ήταν το παιχνίδι. Έπρεπε να το είχαμε τελειώσει από το πρώτο μέρος, αλλά ένας αγώνας διαρκεί 90 λεπτά και στο δεύτερο μέρος ο Ολυμπιακός ήταν καλύτερος, πίεσε, αλλά δεν είχε τόσες κλασικές ευκαιρίες. Το γκολ του ήταν από μεγάλο δικό μας λάθος. Έπρεπε να είχαμε διώξει αυτήν την 50άρα μπαλιά, πριν κατέβει χαμηλά.

Ξέραμε ότι θα ήταν δύσκολο παιχνίδι, το πρωτάθλημα είναι δύσκολο με πολύ καλές ομάδες, πρέπει να είμαστε καλύτεροι για να κερδίσουμε. Πρέπει να συνεχίσουμε. Ευχαριστώ τον κόσμο που ήλθε για τη στήριξη, στο επόμενο παιχνίδι πρέπει να έλθουν περισσότεροι.

Συγχαρητήρια στους παίκτες για την προσπάθεια.

Ο Έουλερ δεν έχει κάτι σοβαρί, αλλά μετά την περασμένη σεζόν που είχε πολλά προβλήματα, δεν ήθελε να ρισκάρει. Έχει πολλή ποιότητα, μπορεί να παίξει και μπακ και εξτρέμ», δήλωσε ο τεχνικός της ΑΕΛ.

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο