«Είναι κωμικό αυτό, δεν πρέπει να ξαναγίνει, θέλουμε δουλειά σ' αυτόν τον τομέα»

Ένα καλό τακτικά παιχνίδι από την ομάδα του και στα δύο ημίχρονα είδε ο Γιώργος Πετράκης, ο οποίος επαίνεσε τους παίκτες του για το γεγονός ότι δεν πτοήθηκαν από το προβάδισμα της ΑΕΛ.

«Ευχαριστούμε τον κόσμο για το ρυθμό και τη συμπαράσταση για να πάρουμε την ισοπαλία. Θέλω ακόμη περισσότερο κόσμο στο γήπεδο. Κάναμε ένα τακτικά καλό παιχνίδι, ακολουθήσαμε το πλάνο και στα δύο ημίχρονα.

Στο πρώτο μέρος μόνο από μία κεφαλιά απειληθήκαμε, είχαμε μόνο προϋποθέσεις για γκολ, αλλά δεν τις μετατρέψαμε σε ευκαιρίες. Θέλουμε δουλειά σε αυτό. Είνι κωμικό ότι δεχτήκαμε ανά γκολ στο τέλος του πρώτου μέρους, δεν πρέπει να ξαναγίνει.

Στο δεύτερο μέρος προσπαθήσαμε περισσότερο, βάλαμε προβλήματα στην ΑΕΛ, ήλθε το 1-1. Ο βαθμός δεν μας αφήνει απόλυτα ικανοποιημένος, όμως όπως κύλησε το παιχνίδι είναι σημαντικός για τη συνέχεια. Είμαι χαρούμενος που οι παίκτες μου δεν παρατούν τα παιχνίδια, αυτό είναι βάση για τη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Πρέπει να δουλέψουμε στις στατικές φάσεις, έχουμε δεχτεί πανομοιόυτπα τέρματα και σχεδόν στο ίδιο χρονικό σημείο.

Είμαστε χαρούμενοι που πήρε τα πρώτα του λεπτά ο Ουακάσο, θα παίξει και περισσότερο, όταν κρίνουμε ότι μπορεί να βοηθήσει», δήλωσε ο τεχνικός του Ολυμπιακού.

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο