«Να μην με ρωτήσουν οι φίλοι της ομάδας… γνωρίζω»

Διαβάστε τι δήλωσε ο τεχνικός του Απόλλωνα Αλεξάντερ Τσόρνιγκερ για τη νίκη επί του ΑΠΟΕΛ με 2-1 αλλά και για το ντέρμπι που ακολουθεί με την ΑΕΛ. 

«Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Μας βρίσκει δίκαια νικητές. Κυνηγήσαμε την μπάλα σε όλο το γήπεδο και ήταν ένα παιχνίδι με πολλή ένταση». 

«Η ομάδα έδειξε χαρακτήρα. Ο ΑΠΟΕΛ έβαλε πίεση αλλά δεν χάσεi το νόημα. Έχουμε χρησιμοποιήσει αρκετούς παίκτες και αυτό φαίνεται η ποιότητα της ομάδας»

Πριν το παιχνίδι ζητήσαμε απ’ τους ποδοσφαιριστές να κάνουν το επόμενο βήμα μετά τα δυο πρώτα νικηφόρα παιχνίδια καθώς κόντρα σε μια ποιοτική ομάδα όπως το ΑΠΟΕΛ, με ίσως τους πιο ποιοτικούς ποδοσφαιριστές του πρωταθλήματος, ο χαρακτήρας δεν είναι αρκετός».

 «Μπορώ να βελτιώσω πολλά πράγματα στον Απόλλωνα. Τις πάσες, τον τρόπο που κινούνται οι παίκτες και πολλά άλλα, όμως αυτό που δεν μπορώ να αλλάξω είναι την νοοτροπία των ποδοσφαιριστών. Και οι παίκτες δείχνουν πως έχουν τη σωστή νοοτροπία. Η ομάδα βγάζει οικογενειακό κλίμα και κανείς δεν θέλει να βλέπει πρώτα τον εαυτό του στην ενδεκάδα και μετά την ομάδα, αλλά πρώτα την ομάδα και μετά τον εαυτό του».

Περισσότερα σε λίγο… 

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο