Μπήκε σε λούκι και άντε να βγει 

Τρία επί μηδέν ίσον μηδέν... Φαντάζει απίστευτο, συμβαίνει για πρώτη φορά σε 9 δεκαετίες, αλλά είναι η σκληρή πραγματικότητα για τον ΑΠΟΕΛ.

Η ομάδα της Λευκωσίας που βιώνει την χειρότερη ίσως φάση της ιστορίας της. Οι ηχηρές μετεγγραφές έδωσαν την ελπίδα ότι θα άλλαζε σελίδα μετά το περσινό κάζο.

Όμως ο ΑΠΟΕΛ 20-21 πήγαινε με σκασμένα λάστιχα και αυτός του 21-22 μπήκε στην σεζόν τρέχοντας πάνω στις ζάντες. Οι " γαλαζοκίτρινοι" μπήκαν σε λούκι και άντε να βγουν. Εκεί που λες δεν υπάρχουν χειρότερα τελικά έρχονται τα χείριστα. Η αγωνιστική εικόνα δεν αρέσει, τα νέα πρόσωπα δεν τραβάνε...  οι τραυματισμοί συνεχίζονται. 

Δεν είναι μόνο το αγωνιστικό κομμάτι. Είναι ήδη και το βαθμολογικό. Είναι στο -9 από τον Απόλλωνα... Και το πιθανότερο θα είναι πάλι 12ος αύριο βράδυ.. 

Τέλος είναι και η προσέγγιση. Οι ασύγκριτες επιτυχίες της περιόδου 09-19 θα είναι πάντα γραμμένες σε χρυσές σελίδες. Είναι όμως ξεκάθαρο ότι ο κύκλος έκλεισε και η αύρα της δεκαετίας δεν υπάρχει πλέον στον "Αρχάγγελο". Είναι ένας νέος κύκλος, διαφορετικός και έτσι που πρέπει να αντιμετωπιστεί. Ξερά και χωρίς τις  επικλήσεις στο ένδοξο παρελθόν.
 

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο