ΑΠΟΕΛ... με κάθε τρόπο!

Τα ρεκόρ και οι παραδόσεις δημιουργούνται για να σπάνε. Και κάποια στιγμή όντως σπάνε. Αυτό συνέβη και στην περίπτωση του ΑΠΟΕΛ, ο οποίος άρχισε το πρωτάθλημα με τρεις ήττες σε ισάριθμες αγωνιστικές, για πρώτη φορά σε επίπεδο α’ κατηγορίας.

Από την περίοδο 1934/35, όταν μέτρησαν την πρώτη συμμετοχή τους στα μεγάλα σαλόνια του κυπριακού ποδοσφαίρου, χρειάστηκε να περάσουν 87 έτη μέχρι να έλθει το πλήρωμα του χρόνου γι’ αυτήν την «μαύρη» πρεμιέρα.

Για να προκύψει αυτό το εφιαλτικό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα, ο ΑΠΟΕΛ ηττήθηκε με κάθε τρόπο. Στην πρεμιέρα του, στο «Στέλιος Κυριακίδης», «κατέρρευσε» μετά το 0-1 και δέχτηκε τη συντριβή (0-4).

Στη δεύτερη αγωνιστική, με τον Σωφρόνη Αυγουστή για πρώτη φορά στον πάγκο του, ηττήθηκε 1-0 από τον Ολυμπιακό, ενώ χθες στο «Τσίρειο» άνοιξε το σκορ μόλις στο 2’, αλλά αυτό δεν αποδείχθηκε αρκετό ούτε καν για να πάει στην ανάπαυλα χωρίς να ευρίσκεται πίσω στο σκορ.

Και πώς να μην γιγαντώνεται η απογοήτευση μεταξύ των οπαδών, πώς να μην μεγιστοποιούνται η ανησυχία και ο προβληματισμός στον «Αρχάγγελο»;

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο