Στην τρίτη φορά το μοτίβο γίνεται... πρόβλημα

Τρία παιχνίδια, σχεδόν πανομοιότυπο σενάριο. Σύμπτωση επαναλαμβανόμενη παύει να είναι τέτοια και η ΑΕΚ έχει ενώπιόν της το πρώτο πρόβλημα, για το οποίο πρέπει να βρει λύση.

Απέναντι σε μια ομάδα με στόχο την παραμονή (Δόξα), μια ομάδα με στόχο τον τίτλο (Ομόνοια) και μια με στόχο την εξάδα (Πάφο) οι Λαρνακείς κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ και αυτό, προφανώς, είναι κάτι που πιστώνονται. Η ομάδα του Νταβίντ Καταλά είτε ψάχνει επιτακτικά είτε αρπάζει την ευκαιρία για το 1-0.

Η διαχείρισή του, ωστόσο, αποδεικνύεται επί του παρόντος αρκούντως… ζόρικη για τους «κιτρινοπράσινους». Μόνον σε μία από τις τρεις αγωνιστικές κατόρθωσαν να φτάσουν και σε δεύτερο τέρμα -κόντρα στην πρωταθλήτρια. Ουδόλως συμπτωματικά αυτό το παιχνίδι έφερε και την πρώτη (και μοναδική μέχρι σήμερα) νίκη τους στη σεζόν.

Τόσο η Δόξα όσο και η Πάφος κατάφεραν να «απαντήσουν» στο γκολ της ΑΕΚ και να αποσπάσουν την ισοπαλία στερώντας πολύτιμους βαθμούς στους Λαρνακείς, για τους οποίους η αποστολή εν όψει των επικείμενων υποχρεώσεων είναι διπλή: να αυξήσουν την παραγωγικότητά τους και να κρατήσουν ανέπαφη την εστία τους.

Ολυμπιακός (εντός) και Απόλλων (εκτός) είναι δύο εξαιρετικές περιπτώσεις για να τεστάρει -μέχρι την επόμενη διακοπή του πρωταθλήματος λόγω εθνικών ομάδων- ο Καταλά την ομάδα του.

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο