Θέμα ψυχολογίας ή (αν)ικανότητας...

Μεγάλη σκόνη σήκωσε η τρίτη σερί ήττα του ΑΠΟΕΛ στο πρωτάθλημα, απολογισμός που αποτελεί το χειρότερο ξεκίνημα στην ιστορία του. Ο πρωταθλητής της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου αδυνατεί να σηκώσει κεφάλι και να στηρίξει στο ελάχιστο τις υψηλές απαιτήσεις του κόσμου. 

Τα «μπαμ» του καλοκαιριού μεταμορφώθηκαν σε... φαντάσματα και οι αντιδράσεις φουντώνουν. Ο κόσμος δεν είναι διατεθειμένος να συμβιβαστεί με ακόμα μια, την τρίτη στη σειρά αποτυχημένη χρονιά και τούτο φαίνεται με διάφορους τρόπους.

Μέσα από τις αντιδράσεις υπάρχει ένα σημαντικό και βασανιστικό ερώτημα; Είναι θέμα ψυχολογίας ή (αν)ικανότητας και η ομάδα πάει από το κακό στο χειρότερο. Ανάμεσα στα επιχειρήματα που προτάσσονται είναι η παρουσία των πλείστων παικτών στις προηγούμενες ομάδες τους. Δεν θα αναφερθούμε ονομαστικά, αλλά σίγουρα για κάποιους ποδοσφαιριστές οι προσδοκίες ήταν πολύ πιο ψηλές από ό,τι πρόσφεραν στο παρελθόν.

Στο ερώτημα του κόσμου η απάντηση θα δοθεί άμεσα. Ο ΑΠΟΕΛ θα φιλοξενήσει τη Νέα Σαλαμίνα και την ΠΑΕΕΚ και ακολούθως θα ταξιδέψει στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» για να αντιμετωπίσει την Ανόρθωση στο ντέρμπι της 5ης αγωνιστικής.

Τα δυο παιχνίδια, με Σαλαμίνα στο κύπελλο και με ΠΑΕΕΚ στο πρωτάθλημα, αποτελούν τεράστια ευκαιρία για την ομάδα να αποκτήσει ψυχολογία και να πάει να παίξει τα ρέστα της κόντρα στην Ανόρθωση.

Επομένως, οι τρεις αγώνες με βασικό ορίζοντα το ντέρμπι στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» θα απαντήσουν στο ερώτημα και θα υποδείξουν σε μεγάλο βαθμό την πορεία της ομάδας.

Εννοείται πως οποιαδήποτε στραβή πριν την Ανόρθωση θα είναι ηχηρή απάντηση.

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο