«Δεν παίζουν μπάλα τα χρήματα. Αποφασισμένη η Ομόνοια, αλλά...»

Τρίτη αγωνιστική, τρίτη αναμέτρηση με μέλος των Big6 για τη Δόξα, η οποία μετά το εκτός έδρας 1-1 με την ΑΕΚ και το εντός έδρας 2-0 επί της Ανόρθωσης φιλοξενείται το βράδυ της Δευτέρας (20/9, 19:00) από την Ομόνοια.

«Το τρέχον πρωτάθλημα είναι πολύ δύσκολο. Δεν υπάρχει κανένα φαβορί, όλες οι ομάδες διαθέτουν καλό σύνολο όπως και εμείς. Σίγουρα υπάρχει η διαφορά ποιότητας και προϋπολογισμού, αλλά δεν είναι τα χρήματα που παίζουν ποδόσφαιρο. Το κλειδί είναι το πάθος. Δεν υπάρχει περιθώριο εφησυχασμού ακόμα και απέναντι στην Ομόνοια. Ξέρουμε ότι δεν έχουμε τον κόσμο μας, ωστόσο θα δώσουμε τα πάντα. Γνωρίζουμε ότι μετά την ήττα με την ΑΕΚ η Ομόνοια θα έρθει αποφασισμένη, ωστόσο το σημαντικό είναι πώς θα παρουσιαστούμε εμείς στον αγώνα. Παραμένουν οι 4 απουσίες που είχαμε και πριν. Μοναδική επιστροφή ο Μέσκα», δήλωσε στον Super Sport ο Νίκος Κωνσταντίνου.

Ερωτηθείς αν ξεχώρισε κάποιες ομάδες ο αντιπρόεδρος της Δόξας αποκρίθηκε: «Δεν έχουμε σφαιρική εικόνα ακόμη. Ίσως σε 4-5 αγωνιστικές να μπορέσουμε να μιλήσουμε περισσότερο για το εφετινό πρωτάθλημα. Αρκετές ομάδες χρειάζονται λίγο χρόνο για να μπορέσουν να δείξουν τις πραγματικές τους δυνατότητες. Ο ΑΠΟΕΛ θα επανέλθει, απλά θέλει λίγο χρόνο, ενώ και ο Απόλλωνας στο ξεκίνημα φαίνεται να ξέρει να παίρνει αποτελέσματα. Οι πολλές ομάδες ίσως ευνοήσουν τις λεγόμενες μικρομεσαίες, ωστόσο ακόμη είναι νωρίς».

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο