Ο Παρασκευά για την εμπειρία του

Ο Κυριάκος Παρασκευά, απόφοιτος του πτυχίου Sports & Exercise Science (BSc) από το Πανεπιστήμιο UCLan Cyprus, μέσα από το εκπαιδευτικό πρόγραμμα υποτροφιών του ΠΑ.Σ.Π., μίλησε στο Γραφείο Τύπου του Συνδέσμου για την εμπειρία φοίτησης του, τον συνδυασμό με το ποδόσφαιρο και τις σκέψεις του για το μέλλον:

«Οι αξίες και τα ιδανικά της οικογένειας μου σε συνδυασμό με το γνωστικό επίπεδο έθεσαν τις βάσεις για την αφετηρία της επαγγελματικής μου πορείας. Κινητήριος δύναμη υπήρξε ο ζήλος μου για το ποδόσφαιρο και η επιθυμία μου να ασχοληθώ με αυτό. Πρωτοξεκινώντας τόσο στο ποδόσφαιρο όσο και στον “κόσμο” του Sports Science, δειλά-δειλά ως ένα παιδί που τροχιοδρομεί τα όνειρα του, είχα ένα υπέροχο ταξίδι αποκομίζοντας εμπειρίες και εφόδια που θα με συντροφεύουν πάντα.

Το να σπουδάζεις και ταυτόχρονα να ακολουθείς ενεργά το άθλημα που αγαπάς από μικρός το θεωρώ μεγάλη πρόκληση και ο δρόμος μακρύς και απαιτητικός. Ωστόσο, με στήριγμα τα δικά μου άτομα, την καθοδήγηση των καταρτισμένων καθηγητών μου αλλά και την αφοσίωση μου στους στόχους μου με ενθουσιασμό κατάφερα να πετύχω αυτό που πιθανόν για πολλούς να θεωρηθεί ακατόρθωτο. Ένας από τους μελλοντικούς μου στόχους, να παίξω ποδόσφαιρο όσο πιο επαγγελματικά γίνεται, δρομολογείται παράλληλα. Όσον αφορά το αντικείμενο που έχω σπουδάσει, φιλοδοξώ να βρω τη θέση εργασίας που θα με ικανοποίει προσωπικά, να με εξελίξει πνευματικά και επαγγελματικά και να διευρύνει τους ορίζοντες μου».

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο