Ανδρέας Δημητρίου: "Έπρεπε να μετρήσουν τα γκολ-οφσάιντ;"

Ο εκπρόσωπος Τύπου της Ομόνοιας, Ανδρέας Δημητρίου, ήταν φιλοξενούμενος στην εκπομπή “Total Green” και σχολίασε τις αντιδράσεις για τη διαιτησία μετά το χθεσινό ματς με την Δόξα.

Αναλυτικά:

“Οι ακραίες τοποθετήσεις που έχουν γίνει δεν ήταν φυσιολογικές και ούτε δικαιολογούνται. Έγιναν για να εξυπηρετηθούν συμφέροντα, είτε για να ευνοηθούν, είτε για να αδικηθεί η Ομόνοια στη συνέχεια. Αυτή η συμπεριφορά τους άφησε απόλυτα εκτεθειμένους στα μάτια του φίλαθλου κόσμου. Χθες το VAR διόρθωσε δυο λάθη, δυο γκολ που δεν έπρεπε να μετρήσουν”.

“Νομίζω το VAR ήρθε για να μείνει. Σιγά σιγά όλη η Ευρώπη θα παίζει με το VAR. Αυτό που έγινε, έγινε για να εξυπηρετηθούν συμφέροντα. Στη φάση με τον Ανδρόνικο το VAR δεν έκρινε ότι υπήρχε παράβαση ή κάποιο στοιχείο ικανό να αλλάξει την απόφαση του διαιτητή”.

“Δεν θυμάμαι να έχει ξαναγίνει αυτό που παρακολουθούμε από ψες. Για ποιο λόγο; Έπρεπε να μετρήσουν τα γκολ-οφσάιντ; Δεν κατάλαβα τι έπρεπε να γίνει”.

“Προσωπικά με ενοχλεί που ο καθένας δηλώνει ότι θέλει, όποτε θέλει και όπως θέλει και δεν υπάρχει αντίλογος την ώρα που το λέει”.

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο