Φέτος 100αρίζει ο Μπεργκ

Η Ομόνοια έξυσε λαχείο όταν ανακοίνωνε στις 6 Ιουνίου το 2019 την πρόσληψη Μπεργκ στην ομάδα. Ερχόμενος στην Κύπρο ως πρωταθλητής και κυπελλούχος με τη Λέγκια Βαρσοβίας, θέλησε να βάλει και εδώ το λιθαράκι του, να έχει τους συνεργάτες του και να οδηγήσει το 'τριφύλλι' σε μία επιτυχημένη πορεία. Τώρα δύο χρόνια μετά και με την παρουσία της Ομόνοιας σε φάση ομίλων για δεύτερη χρονιά αλλά και την επιστροφή της στην κορυφή του κυπριακού πρωταθλήματος, δεν νοείται να υπάρχει φίλαθλος που να μην έχει στην εκτίμηση του το Νορβηγό.

Φέτος ο Χένινγκ Μπεργκ μπορεί να μην έκανε και το καλύτερο ξεκίνημα στο πρωτάθλημα, όμως οι δυσκολίες όπως το διπλό ταμπλό σε Κύπρο και Ευρώπη, κάποιοι τραυματισμοί αλλά και το μεγάλο διάστημα απουσίας των διεθνών, είναι μερικά από τα στοιχεία που στερούν από τον προπονητή της Ομόνοιας στο να δουλέψει όπως ο ίδιος θέλει.

Ο τεχνικός των "πρασίνων" που έχει μέχρι στιγμής στο πάγκο 86 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις στις οποίες συμμετείχε η Ομόνοια από την ημέρα πρόσληψης του, τη φετινή σεζόν θα 100αρίσει και αυτό θα το πετύχει για πρώτη φορά στην καριέρα του. Από τη σεζόν 2013/14-2015/16 που είχε τα κλειδιά των αποδυτηρίων της Λέγκιας, έφτασε μέχρι τα 97 παιχνίδια. Σε αυτούς τους 86 αγώνες έχει κερδίσει 48 φορές και έχασε μόλις 16. Τα υπόλοιπα σε ισοπαλίες. Είναι μία καλή ευκαιρία φέτος και με τα τόσα παιχνίδια που έχει να δώσει η Ομόνοια στις εγχώριες και όχι μόνο διοργανώσεις να πιάσεις και ο ίδιος έναν προσωπικό του στόχο.

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο