"Αν θέλουμε να έχουμε Εθνική πρέπει να αγγίξουμε το πρόβλημα"

Ραδιοφωνικές δηλώσεις από τον προπονητή της Δόξας Κώστα Σακκά για το πρωτάθλημα και την Εθνική μας.

Οι δηλώσεις του στον Super Sport FM:

Για την Εθνική: «Μεγάλο κεφάλαιο η Εθνική, προσωπικά εκπλήσσομαι αρνητικά. Πρέπει όλοι να εμπλακούμε για να έχουμε μια καλή Εθνική. Στο τέλος της μέρα πρέπει να αποφασίσουμε τι θέλουμε. Μια καλή Εθνική , ή ομάδες που θα μπαίνουν σε ομίλους τις Ευρώπης; Εγώ πιστεύω ότι μπορούμε και τα 2. Και αν δεν έχουμε καλή Εθνική δεν διαφημίζουμε σωστά και το ποδόσφαιρο μας πρως τα έξω. Άποψη μου είναι ότι πρέπει να παίζουν περισσότεροι Κύπριοι. Αυτό είναι το θέμα, και η μείωση των ομάδων δεν είναι τρόπος. Πρέπει να αγωνίζονται περισσότερο χρόνο δεδομένο αυτό ενώ πρέπει να υπάρχουν και κίνητρα. Αν θέλουμε να έχουμε Εθνική πρέπει να κάτσουμε κάτω και να αγγίξουμε το πρόβλημα. Πρέπει να έχουν περισσότερα αγωνιστικά λεπτά οι Κύπριοι. Στις μικρότερες κατηγορίες είναι καλύτερα τα πράγματα γιατί εκεί παίζουν οι ποδοσφαιριστές. Όσο μεγαλώνουν αλλάζουν αυτά. Όλοι αναγνωρίζουμε το πρόβλημα, το θέμα είναι να κάτσουμε κάτω να μιλήσουμε σοβαρά για το καλό της Εθνικής».

Για το πρωτάθλημα: «Μέχρις στιγμής είναι ένα καλό πρωτάθλημα όπως και πέρσι. Βλέπουμε περισσότερη επαγγελματική δουλεία από όλους κάτι που ανεβάζει και τις πιο μικρές ομάδες. Ανταγωνιστικά τα παιχνίδια μέχρι στιγμής αν και είναι μικρό το δήγμα».

Για την πορεία της Δόξας: «Είμαστε μέσα στους στόχους μας. Βλέπουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Θα μπορούσαμε ένα είχαμε περισσότερους βαθμούς αλλά θα μπορούσαμε να είχαμε χάσει και περισσότερα παιχνίδια. Βήμα βήμα και θα βελτιωθούμε. Περιμένουμε φυσικά να μπούμε στο νέο μας γήπεδο για να ανβουμε τουλάχιστο ένα σκαλοπάτι όσο αφορά το επίπεδο μας».

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο