Δεν είναι αρνητικός ο Παπασταύρου - το παρασκήνιο για το deal

Η είδηση για την αγορά της Ομόνοιας από τον John Christodoulou ήρθε να ταράξει τα νερά στο "τριφύλλι". Δεν είναι απλά μία φήμη, το ενδιαφέρον είναι υπαρκτό και οι πρώτες επαφές μεταξύ των δύο πλευρών άρχισαν.

Διαβάστε ακόμη

Εξέλιξη για την Ομόνοια: Ο John Christodoulou θέλει ν' αγοράσει την ομάδα!

Αυτό που συνδέει τον John Christodoulou και την Άννα Βίσση!

Οι πληροφορίες του SPORTIME αναφέρουν πως ο Christodoulou  έκανε την πρώτη κίνηση προσεγγίζοντας τον Παπασταύρου, ο οποίος δεν ήταν αρνητικός στη συγκεκριμένη εξέλιξη.

Ένεκα της ραγδαίας αύξησης των επιχειρηματικών δραστηριοτήτων του στις ΗΠΑ και της εμπλοκής του (και) στον τραπεζικό τομέα ο Παπασταύρου εκτιμά πως θα καθίσταται ολοένα και πιο δύσκολο να διοικεί την Ομόνοια, ενώ στα εμπόδια συμπεριλαμβάνεται και το νομικό κώλυμα του να έχει στην ιδιοκτησία του -παράλληλα με τις νέες δραστηριότητές του- συλλόγους στο εξωτερικό.

Η διαπραγμάτευση των δύο πλευρών δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμη, ωστόσο ευρίσκεται σε πολύ καλό δρόμο. Οι πληροφορίες μας αναφέρουν ότι εκρεμμεί ο νομικός και οικονομικός έλεγχος, προκειμένου να ολοκληρωθεί η μεταβίβαση.

Αν από εκεί δεν προκύψει οποιοδήποτε πρόβλημα ή αξεπέραστο εμπόδιο, τότε το deal θα έχει εισέλθει στην τελική ευθεία για την ολοκλήρωση του και το ποδοσφαιρικό τμήμα της Ομόνοιας θα αλλάξει χέρια.

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο