Το 90ο του Μπεργκ και από τις υποσχέσεις στις πράξεις

Έτοιμος για το 90ο του παιχνίδι στον πάγκο της Ομόνοιας, παρουσιάζεται ο Χένινγκ Μπεργκ, αφού στο ντέρμπι με τον Απόλλωνα στο ΓΣΠ, θα συμπληρώσει αυτό τον αριθμό. Αριθμός αρκετά σημαντικός για τον Νορβηγό τεχνικό, κυρίως τώρα που η Ομόνοια βρίσκεται σε μία δύσκολη αγωνιστικά περίοδο, θέλει να συνδυάσει τους 90 αγώνες με νίκη και ένα σπουδαίο τρίποντο που θα την πλησιάσει στην κορυφή. 

Εδώ και λίγες μέρες έχει δοθεί ένα σύνθημα αντεπίθεσης τόσο από τον 52χρονο τεχνικό, όσο και από την Ομόνοια, ότι θα γίνει μία νέα αρχή, έχουν εντοπιστεί τα λάθη, αυτές τις μέρες της διακοπής ο Μπεργκ δούλεψε περισσότερο σε κάποιες αδυναμίες της ομάδας και εκφράζεται αισιοδοξία ότι η ομάδα θα επιστρέψει στις παλιές καλές της εμφανίσεις, σε συνδυασμό πάντα με τα αποτελέσματα. Η 9η θέση στην οποία βρίσκεται για την ώρα η Ομόνοια, δεν είναι μία θέση που την αντικατοπτρίζει σαν ομάδα, θέλει να κάνει το back2back, ν’ αφήσει πίσω την ήττα από τον Ολυμπιακό και να φωνάξει δυνατά ότι η πρωταθλήτρια είναι εδώ.

Από τα λόγια στη πράξη λοιπόν. Ο Μπεργκ έδωσε τις υποσχέσεις του, ο κόσμος περιμένει αντίδραση και αυτές ν’ αρχίσουν να υλοποιούνται, αρχής γενομένης από το προσεχές ντέρμπι με τον Απόλλωνα την ερχόμενη Κυριακή. 

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο