Καραπατάκης: «Έμειναν τα τυπικά για να ανανεώσει ο Τρισκόφσκι»

Ο Πρόεδρος της ΑΕΚ Άντρος Καραπατάκης μίλησε στην εκπομπή Super Monday της Digital TV.

Αναλυτικά όσα είπε:

“Ελπίζω να συνεχίσουμε να φιλοξενούμε στην ΑΡΕΝΑ την Εθνική μας. Το μέγεθος της ΑΡΕΝΑΣ ευνοεί περισσότερο την Εθνική. Είναι φιλόξενο γήπεδο” 

“Πρέπει να αποφασίσουμε τι θέλουμε. Θέλουμε δυνατή Εθνική ή να πηγαίνουν καλά στην Ευρώπη οι ομάδες μας”

Για την ΑΕΚ…

 “Έχουμε μία καλή πορεία. Δεν ξεκινήσαμε καλά στο πρώτο ματς. Πήραμε αποφάσεις αμέσως μετά το πρώτο ματς. Είμαστε σε καλό δρόμο. Παίζουμε καλό ποδόσφαιρο. Έχουμε δύσκολα παιχνίδια” 

“Ίσως να μας βοήθησε η ισοπαλία στην πρεμιέρα. Πήγα την επόμενη στην προπόνηση. Μίλησα με τον Ρόκα και του είπα τι μπορούμε να κάνουμε για να βελτιώσουμε την κατάσταση. Μου είπε ότι εξαντλήσαμε όλο το μπάτζετ. Όταν μου είπε ότι δεν έχουμε μπάτζετ του είμαι ότι έχει unlimited μπάτζετ”

“Το πρόβλημα ήταν να φύγουν 6-7 παίκτες. Αυτό ήταν το δύσκολο. Έτσι αποφασίσαμε να πάρουμε το κόστος”

“Είμαι ικανοποιημένος από την προσπάθεια της ΑΕΚ. Είμαι πολύ προσεκτικός. Τίποτα δεν έγινε ακόμα. Είχαμε καλά αποτελέσματα αλλά είναι μόνο τρεις βαθμοί ακόμα και στα ντέρμπι” 

Για τον Νταβίντ Καταλά: “Είναι στην πολιτική μας να επιλέγουμε νεαρούς προπονητές. Μας αρέσουν γιατί έχουν περισσότερη όρεξη να δουλέψουν. Θυμάστε Κρίστιανσεν και Ιραόλα. Την απόφαση την πήρε ο Τσάβι Ρόκα. Εγώ είπα στον Ρόκα ότι του έχω εμπιστοσύνη. Όταν πήγα σπίτι και σκέφτηκα, ήθελα να δω τα πλεονεκτήματα. Δεν εκφράστηκα” 

Για τον κόσμο της ΑΕΚ:

“Φέτος πάμε καλύτερα. Βλέπω ότι έχουμε παρουσία και στα εκτός έδρας. Σε Πάφο και Λεμεσό. Ο κόσμος άρχισε να πιστεύει. Περιμένω 3000 τουλάχιστον στην ΑΡΕΝΑ με ΠΑΕΕΚ. Με κόσμο στο γήπεδο δημιουργείται μεγάλο μομέντουμ”

“Ο στόχος μας είναι πάντα πρωταγωνιστικός. Θέλουμε να επανέλθουμε πρώτα στην Ευρώπη” 

Για το Ιβάν Τρισκόφσκι:

“Ο Ιβάν είναι εξαιρετικός άνθρωπος. Είναι κόσμημα για την ΑΕΚ και τα γήπεδα μας. Έχει διαχρονικά εξαιρετική απόδοση. Απ΄ότι είμαι ενήμερος, ο Ρόκα μιλά μαζί του για επέκταση συμβολαίου. Ξέρουμε ότι και ο ίδιος θέλει να μείνει. Θεωρώ ότι είναι τυπικό το θέμα να συμφωνήσουμε” 

"Έχω πολύ καλή σχέση με τον Ιβάν. Είχαμε 2-3 φορές προτάσεις. Πρόπερυσι είχαμε πρόταση από ομάδα του Βελγίου. Ήταν χαμηλό το ποσό αλλά δεν την αποδεχτήκαμε. Ξέρουμε ότι βολιδοσκοπήθηκε από κυπριακές ομάδες και είπε διακριτικά όχι" 

Για την διοίκηση: 

"Γίνεται σοβαρή διαχείρηση. Δεν υπάρχουν ποτέ υπερβολές. Υπάρχει μία ομάδα ατόμων. Είναι δύσκολα τα πράγματα στο οικονομικό αλλά είμαστε σε μία τάξη. Δεν χάσαμε ποτέ μισθό"

Για την παρουσία του στην ΑΕΚ. Είμαι οκτώ χρόνια εδώ. Το αστείο ήταν όταν μπήκα στην ΑΕΚ, το έκανα για 2 μήνες. Τον δεύτερο χρόνο κάναμε γήπεδο… Το πότε θα φύγω δεν ξέρω”

“Η ΑΕΚ είναι μία προσφορά στην κοινωνία μας στην Λάρνακα. Αν έρθει και το πρωτάθλημα πριν να φύγω θα είναι πολύ καλό. Αν όχι δεν χάθηκε ο κόσμος. Έχουμε το δικό μας γήπεδο. Νιώθω πολύ περήφανος για την δουλειά μας στην ΑΕΚ”  

"Θέλουμε να τελειώσουμε το γήπεδο. Έχει κοστίσει 14 εκ. μέχρι τώρα. Στα 15 εκ με τους δρόμους είναι η τελική μορφή" 

“Τα λάθη μου έχουν να κάνουν με προσλήψεις σε καίριες θέσεις” 

“Έκλαψα όταν μπήκαμε στους ομίλους την 2η φορά” 

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο