Ο Ζράντι επέλεξε Απόλλωνα λόγω Τσόρνιγκερ και... Ταγκμπατζούμι!

Με εξώφυλλο τον Μπασέλ Ζράντι και βασικό θέμα μια πολυσέλιδη συνέντευξή του κυκλοφορεί το νέο τεύχος του περιοδικού του επίσημου Απόλλωνα.

Ο Λιβανέζος μεσοεπιθετικός με τη δανέζικη υπηκοότητα αναφέρεται μεταξύ άλλων στις εναλλακτικές επιλογές που είχε το περασμένο καλοκαίρι και αποκαλύπτει το λόγο που αποφάσισε να ενταχθεί στον λεμεσιανό σύλλογο.

Ακολούθως παρατίθεται το σχετικό απόσπασμα της συνέντευξης: 

-Είχες προτάσεις από άλλες ομάδες προτού έρθεις στον Απόλλωνα.
-Ναι είχα κι άλλες προτάσεις.

-Θες να μας ονομάσεις κάποιες ομάδες;
Όχι δεν θέλω να πω ονόματα. Νομίζω δεν είναι σωστό και ούτε χρειάζεται. Μπορώ να σας πω ότι υπήρξαν προτάσεις από ομάδες της Τουρκίας και της Ασίας. Ειδικά στην Ασία, θα μπορούσα να πάω και να κάνω λεφτά, όμως σκέφτηκα πως είμαι 27 χρονών και ότι θα ήταν καλά αν πήγαινα και να έβγαζα κάποια λεφτά, αλλά μετά θα ήταν δύσκολο να επιστρέψω στην Ευρώπη. Προτίμησα να παίξω στην Κύπρο και την Ευρώπη.

-Γιατί επέλεξες τον Απόλλωνα;
-Ακριβώς για αυτόν το λόγο, θέλω να παίξω στην Ευρώπη και να παλέψω για τίτλους. Στο παρελθόν έπαιξα με τον Μάρκο Ταγκπατζούμι στη Νορβηγία, μιλήσαμε για την Κύπρο και είναι όπως μου τα είπε. Επίσης τους τελευταίους έξι μήνες άκουσα από πολλούς ατζέντηδες για την Κύπρο, το έψαξα και όταν μου είπαν ότι έρχεται ο κ. Τσόρνιγκερ εδώ, είπα άμεσα το ναι! Τον ξέρω από τη Δανία.

-Τι είδους προπονητής είναι ο Αλεξάντερ Τσόρνιγκερ;
-Είναι πολύ ευθύς μαζί σου και ειλικρινής. Σου λέει τι περιμένει και εσύ πρέπει να το κάνεις, δεν υπάρχει κάτι άλλο.

-Στη Δανία τον γνώριζες προσωπικά;
-Όχι προσωπικά, αλλά τον ξέρω γιατί παρακολουθώ το πρωτάθλημα εκεί.

-Το στυλ παιχνιδιού του στον Απόλλωνα είναι το ίδιο με αυτό στον Απόλλωνα;
-Ναι είναι παρόμοιο. Το σύστημα είναι διαφορετικό, αλλά η φιλοσοφία είναι η ίδια. Ζητά από μας να πιέζουμε και να παίζουμε άμεσα.

-Μίλησες μαζί του πριν έρθεις στον Απόλλωνα;
-Όχι μίλησα με τον Πέτρο (Κονναφή), αλλά και με τον ατζέντη μου φυσικά. Όταν μου είπαν πως θα έρθει εδώ ο προπονητής, ήξερα πως θα παίζει η ομάδα.

-Και πώς νιώθεις για αυτή σου την απόφαση;
-Νιώθω πολύ χαρούμενος, νομίζω πως έκανα τη σωστή επιλογή.

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο