Καλύπτει τη χασούρα, βγαίνει και κερδισμένος!

Αν ήταν στο χέρι τους, το επόμενο παιχνίδι μετά το «βαρύ» 1-4 από την ΑΕΚ στο «Τσίρειο» θα ήταν... την επόμενη μέρα! Αντ' αυτού στον Απόλλωνα υποχρεώθηκαν να... κουβαλήσουν στη διάρκεια της διακοπής όλα τα αρνητικά που συνόδευσαν την πρώτη ήττα τους στο τρέχον πρωτάθλημα.

Το τέλος της... μαρτυρικής αναμονής, ωστόσο, πλησιάζει, καθώς την ερχόμενη Κυριακή οι «κυανόλευκοι» επιστρέφουν στις επίσημες υποχρεώσεις αντιμετωπίζοντας στο ΓΣΠ την πρωταθλήτρια Ομόνοια.

Η πρώτη έξοδος από το Τσίρειο στην τρέχουσα σεζόν είναι από κάθε άποψη ένα παιχνίδι-ευκαιρία για τον Αλεξάντερ Τσόρνιγκερ και τους παίκτες του. Το γιατί συνάγεται εύκολα, αν προσμετρήσει κάποιος τις ευεργετικές συνέπειες ενδεχόμενης επιτυχίας στη Λευκωσία.

Η ήττα από την ΑΕΚ θα έχει αποδειχθεί μια κακή (και μικρή) παρένθεση. η ψυχολογία θα επιστρέψει στα ύψη, η ομάδα θα διατηρηθεί στην κορυφή της βαθμολογίας, ενώ η απόσταση από έναν βασικό ανταγωνιστή για τον τίτλο θα πάει στο +11, πλεονέκτημα διόλου ευκαταφρόνητο σ' ένα πρωτάθλημα 12 ομάδων. 

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο