«Θεωρούμε πως πρέπει να δούμε περισσότερο...»

Ο εκπρόσωπος τύπου της Πάφου, Πολύβιος Παλιούρας, μίλησε το μεσημέρι της Πέμπτης στην εκπομπή ''Τρανζίσιον'' του Ράδιο Πρώτο και στον Βασίλη Τσιρόπουλο.

Αναλυτικά τι είπε:

«Έχουμε παίξει καλό ποδόσφαιρο, χάσαμε ευκαιρίες και δουλεύουμε. Και ο Ολυμπιακός συνεχίζει από εκεί που έμεινε πέρσι. Θα είναι όμορφο παιχνίδι.

Είναι ανταγωνιστικό το πρωτάθλημα, αυτό θα φέρει τον κόσμο πίσω στα γήπεδα. Δεν υπάρχει κάτι ξεκάθαρο, κάνει το ποδόσφαιρο πιο ελκυστικό.

Θεωρούμε πως πρέπει να δούμε περισσότερο το επιθετικό κομμάτι. Είχαμε 7 τελικές στον στόχο με τη Δόξα και πετύχαμε μόνο ένα γκολ. Θα δουλέψουμε περισσότερο, το είδε και ο προπονητής μας. Πολλές φορές είναι θέμα συγκυριών, τύχης.

Θέλουμε αυτή την χρονιά να κάνουμε το επόμενο βήμα. Βλέπουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά, δεν υπάρχουν εύκολα ματς. Θέλουμε να μπούμε στην πρώτη εξάδα.

Η διαφορά μας φέτος είναι πως κάναμε πιο νωρίς τις μεταγραφές μας και μπήκαν στην προετοιμασία. Έμεινε ένας κορμός περίπου 14 παικτών. Γενικώς είναι μια διαφορά αυτή και έχει βοηθήσει να παίζουμε καλά στην αρχή του πρωταθλήματος».

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο