Έφτασε η ώρα της αλήθειας (και) για τον Μπεργκ

Στη διάρκεια της διακοπής του πρωταθλήματος για τις υποχρεώσεις των εθνικών ομάδων την επικαιρότητα της Ομόνοιας μονοπώλησαν ο νέος τραυματισμός του Ερίκ Μποτεάκ, οι διαπραγματεύσεις Σταύρου Παπασταύρου και Τζον Χριστοδούλου για το πλειοψηφικό πακέτο μετοχών της εταιρείας και το μπαράζ ανανεώσεων (Λέτσιακς, Παναγιώτου, Κυριακίδης).

Εν όψει της αναμέτρησης με τον Απόλλωνα, στο πλαίσιο της έκτης αγωνιστικής του πρωταθλήματος CYTA, επανέρχεται ωστόσο στο προσκήνιο και η δέσμευση του Χένινγκ Μπεργκ, η οποία σχεδόν είχε περιπέσει στη λήθη.

Μετά το 0-1 από τον Ολυμπιακό ο Νορβηγός τεχνικός είχε παραδεχτεί στη συνέντευξη Τύπου πως η ομάδα του υστερεί έναντι της αντίστοιχης της περασμένης σεζόν, είχε υπογραμμίσει πως γνωρίζει ποια είναι τα προβλήματα και είχε δεσμευτεί πως θα τα διορθώσει και ότι η πρωταθλήτρια θα επιστρέψει στο δρόμο των επιτυχιών.

Σ’ εκείνο το χρονικό σημείο ο προπονητής των «πρασίνων» γνώριζε ότι στην επικείμενη διακοπή δεν θα είχε τη δυνατότητα να δουλέψει με πάνω από μια ντουζίνα διεθνείς, ωστόσο αυτό δεν τον απέτρεψε από την εν λόγω δημόσια τοποθέτηση, βάσει της οποίας ήλθε η ώρα να κριθεί.

Απέναντι στον πρωτοπόρο της βαθμολογίας και ενώπιον του κινδύνου η μεταξύ των δύο ομάδων απόσταση να ανέλθει σε διψήφιο επίπεδο, ο Μπεργκ καλείται να αποδείξει συνέπεια λόγων και έργων και, κυρίως, ότι όντως έχει εντοπίσει τα κακώς κείμενα και ξέρει πώς να τα διορθώσει.

Ο (υψηλότατος) πήχης των απαιτήσεων από την Ομόνοια της τρέχουσας σεζόν δεν «αντέχει» να έχει πέσει έξω ο Νορβηγός.

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο