"Μπορεί να μην ήρθε η νίκη αλλά ο κόσμος έμεινε ικανοποιημένος" (video)

Δείτε όσα είπε στην διάσκεψη μετά την ήττα στην Ελβετία ο Χένινγκ Μπεργκ.

Τι είπε: 

Η Ομόνοια δείχνει παιχνίδι με παιχνίδι ότι είναι η ομάδα που και ο ίδιος θέλει; "Έχουμε ένα πολύ καλό ρόστερ με πολλούς καλούς παίκτες. Γνωρίζουμε τα προβλήματα τραυματισμών που είχαμε. Τώρα είμαστε πιο πλήρεις, μπορούμε να κάνουμε αλλαγές και να διατηρούμε το επίπεδο. Δεν είναι ακόμα όλοι οι παίκτες έτοιμοι για 90 λεπτά όμως υπάρχει ανταγωνισμός μέσα στην ομάδα, οι παίκτες δουλεύουν μαζί. Είναι ένα πολύ καλό γκρουπ, πολύ καλοί παίκτες. Όταν όλοι φτάσουν στο 100% θα έχουμε πιο ποιοτικές προπονήσεις και πιο ποιοτική παρουσία στα παιχνίδια".

-Ποιο το μήνυμά σας στον κόσμο; "Οι φίλαθλοι αυτοί είναι κορυφαίοι! Με τον τρόπο που τραγουδούσαν, με το πάθους που ακούγαμε στην φωνή τους... Ήταν ωραίο που τους είχαμε μαζί μας. Τους θέλαμε και πέρσι αλλά δεν ήταν εφικτό. Νιώθουμε πολύ ωραία και με αυτό τον κόσμο καταλαβαίνουμε τι είναι η Ομόνοια. Είμαι σίγουρος ότι και οι παίκτες είναι πολύ χαρούμενοι με αυτή την παρουσία. Το ταξίδι δεν ήταν κοντινό, είμαστε εντυπωσιασμένοι από το πάθος και τη στήριξή τους. Μπορεί να μην ήρθε η νίκη αλλά είμαι σίγουρος ότι ο κόσμος έμεινε ικανοποιημένος από την εμφάνιση".

-Ξαφνιάσατε με τις τέσσερις αλλαγές στο ημίχρονο, ποιος ήταν ο λόγος; "Σήμερα δεν ήταν όλοι οι παίκτες 100% να παίξουν 90 λεπτά σε αυτό το επίπεδο μετά τα συνεχόμενα παιχνίδια. Θέλουμε να έχουμε έτοιμους όλους τους παίκτες για το επόμενο παιχνίδι. Ένιωσα ότι μπορούσα να κάνω αλλαγές και να διατηρήσουμε το επίπεδο και για να είμαι ειλικρινής πιστεύω ότι δούλεψε. Θα μπορούσαμε να πάρουμε κάτι από το παιχνίδι, είχαμε τις ευκαιρίες με Κακουλλή και Ντούρις".

-Πόσο κοντά - σε ποσοστό - είναι η ομάδα στο ψηλότερο δυνατό επίπεδο που μπορεί; "Δεν είμαι μαθηματικός! Στο ποδόσφαιρο τα πράγματα εξελίσσονται συνεχώς. Πάντα προσπαθούμε να προχωρούμε. Δεν μπορώ ποτέ να πω ότι είμαστε στο 100% γιατί πάντα πρέπει να βελτιωνόμαστε". 

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο