"Η Πάφος έχει έξυπνους παίκτες... θα πρέπει να σκοράρουμε τα πέναλτι που κερδίζουμε"

Οι δηλώσεις του προπονητή του Απόλλωνα, στη δημοσιογραφική διάσκεψη του αγώνα μετά τη νίκη επί της Πάφου για την 7η αγωνιστική του πρωταθλήματος. 

Οι δηλώσεις του Αλεξάντερ Τσόρνιγκερ:

«Μας άξιζε η νίκη, είχαμε απέναντι μας μία πολύ καλή ομάδα. Ήταν καλά οργανωμένη, έχουν έξυπνους παίκτες, στο α’ ημίχρονο μας δυσκόλεψαν αρκετά και γενικά είναι πολύ καλή ομάδα. Μετά τις δύο ήττες, θέλαμε να επιστρέψουμε στις νίκες. Περίμενα να βάλουμε λίγο περισσότερη πίεση, όμως είμαι ευχαριστημένος. Είμαι χαρούμενος με την επιστροφή του Κατελάρη, μας δίνει σταθερότητα, είναι πολύ καλό δίδυμο με τον Ρομπέρζ. Τα πέναλτι που κερδίζουμε θα πρέπει να τα σκοράρουμε. Θ’ αλλάξουμε τον εκτελεστή στο μέλλον. Η συνέχεια του προηγούμενου μου σχολίου, όλοι οι παίκτες αξίζουν υποστήριξη και από εμάς και από τον κόσμο. Όλοι όσοι απαρτίζουν τον Απόλλωνα θα πρέπει να υποστηρίζουν τους παίκτες. Ευχαριστώ τους οπαδούς που ήρθαν σήμερα στο γήπεδο για στήριξη».

Για τον Ολυμπιακό – επόμενο αντίπαλο: «Δεν είναι σημαντικό για μένα το περσινό στατιστικό με τον Απόλλωνα, ούτε με ενδιαφέρει. Φέτος είναι μία νέα χρονιά. Είδα το παιχνίδι τους με Δόξα και Πάφο, παίζουν το 5-4-1 και αν και δεν είναι από τα μεγάλα ονόματα, τους σεβόμαστε πολύ και περιμένουμε πολύ δύσκολο παιχνίδι».

Για την παρουσία Αλμπάνη: «Έκανε ένα πολύ καλό παιχνίδι, έχει τρομερή ποιότητα σε ατομικό επίπεδο, θέλει ακόμη λίγη δουλειά για να μπει στο σύστημα μας και στο ομαδικό πνεύμα».

«Ο Τζουμ θα επανέλθει σε 2-3 εβδομάδες, δυστυχώς μετά μπορεί να παίξει με την Εθνική και να τον χάσουμε πάλι. Σιγά – σιγά όλοι οι παίκτες θα μπουν στο πρόγραμμα .Καταλαβαίνω τις ερωτήσεις μας, όμως για σεβασμό περισσότερο καλύτερα να μιλάμε γι' αυτούς που αγωνίστηκαν»

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο