Αν θέλει να πρωταγωνιστήσει…

Η πρόσφατη ισοπαλία με τον Εθνικό για την ΑΕΛ ήταν μόλις η δεύτερη της στο φετινό πρωτάθλημα, με την ομάδα της Λεμεσού να έχει το σκορ μέχρι το 44' με το μέρος της και στην τελική να δέχεται την ισοφάριση από την ομάδα της Άχνας. 

Κακή αμυντική αντίδραση, κακή νοοτροπία σε όλο το 90λεπτο για την ΑΕΛ με τους ποδοσφαιριστές του Κέρκεζ να δίνουν δικαιώματα στον Εθνικό. Η ισοπαλία ήταν κάπως και δίκαιο αποτέλεσμα με τον τρόπο που παρουσιάστηκε η ΑΕΛ, σ' ένα απογοητευτικό 90λεπτο. Δεν είναι η πρώτη φορά φέτος που ενώ η ΑΕΛ βρίσκεται μπροστά στο σκορ, καταφέρνει να ισοφαριστεί αφού το ίδιο είχε γίνει και στο εκτός έδρας ματς με τον Ολυμπιακό. Η ομάδα της Λεμεσού προηγείτο στο ημίχρονο με 0-1 και στο 84', μοιράστηκαν από ένα βαθμό με τον Ολυμπιακό.

Ο Κέρκεζ μπορεί να… τράβηξε αυτιά μέσα από τις δηλώσεις του, αφήνοντας υπονοούμενα για ποδοσφαιριστές που δεν αντιλήφθηκαν ακόμη σε ποια ομάδα αγωνίζονται, όμως το θέμα είναι από τη θεωρία στη πράξη τι θα γίνει. Το ματς με τον Εθνικό ήταν μία καλή ευκαιρία για την ΑΕΛ να φτάσει στους 13 βαθμούς, ωστόσο αυτοί δεν ήρθαν και παραμένει η απόσταση από την κορυφή. Αν θέλει να πρωταγωνιστήσει φέτος η ΑΕΛ, θα πρέπει ο Βόσνιος τεχνικός ν’ αλλάξει αρκετά, σ’ ένα πρωτάθλημα μάλιστα που από το ξεκίνημα του οι δυσκολίες και τα εμπόδια αρκετά μεγάλα. 

Το επόμενο ματς με το συμπολίτη του Άρη, έχει επίσης μεγάλο βαθμό δυσκολίας όπως και βαθμολογικά κίνητρα αφού η ΑΕΛ από τον Άρη είναι στο -2. Πρέπει στους «γαλαζοκίτρινους» ν’ αντιληφθούν ότι τη σημασία του επερχόμενου αγώνα και να παρουσιαστούν με την πρέπουσα σοβαρότητα και τακτική ώστε να χτυπήσουν τον μαχητικό και διεκδικητικό για φέτος Άρη. 

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο