Αναζητώντας... σταθερότητα

Η τελευταία επίσκεψη του Απόλλωνα στο ΓΣΠ συνοδεύτηκε μεν από καλή παρουσία, όχι όμως από το αποτέλεσμα, αφού στις 17/10 δέχθηκε την ήττα από την Ομόνοια. 

Η ομάδα της Λεμεσού μετά τη βελτιωμένη εκδοχή απέναντι στο πρόσφατο παιχνίδι με αντίπαλο τη Πάφο, θα ταξιδέψει στη Λευκωσία για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό, ενόψει της 8ης αγωνιστικής, παιχνίδι που χωρίς αμφιβολία θα έχει βαθμό δυσκολίας, με την ομάδα της Λευκωσίας να βρίσκεται μόλις στο -4 από τους κυανόλευκους. Οι ποδοσφαιριστές του Τσορνίγκερ δεν πρόκειται ν' αρκεστούν σε μία καλή εμφάνιση, αφού χρειάζονται το τρίποντο για να πλησιάσουν την ΑΕΚ ή να την προσπεράσουν εξαρτάται αυτό από το αποτέλεσμα των Λαρνακέων. Ο Απόλλωνας ψάχνει τη σταθερότητα που είχε στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος με τις τέσσερις σερί επιτυχίες, βάζοντας τέλος στα σκαμπανεβάσματα. Οι ήττες από ΑΕΚ και Ομόνοια προκάλεσαν μία μικρή αναστάτωση, όμως η πρόσφατη νίκη επί της Πάφου, έφερε την ηρεμία που όλοι έψαχναν.

Μία ηρεμία από την οποία θέλουν να έχει και διάρκεια… Το πρόγραμμα για τον Απόλλωνα για τα επόμενα τρία συνεχόμενα παιχνίδια περιλαμβάνει Ολυμπιακό, Δόξα και ΠΑΕΕΚ, αντίπαλοι στη σειρά, θεωρητικά πιο εύκολοι από τα ντέρμπι. Θεωρητικά όμως… γιατί πρακτικά φέτος κυριαρχούν οι εκπλήξεις. 

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο