Πρώτα αυτό και μετά ο... Ιανουάριος

Πέρσι πρωταθλήτρια, φέτος με το πέρας της 7ης αγωνιστικής στη δεύτερη εξάδα και πέμπτη από το τέλος. Ο λόγος για την Ομόνοια, που συνεχίζει στις χαμηλές πτήσεις και τον αρνητικό παράγοντα εβδομάδα με εβδομάδα να είναι ακόμη πιο εμφανέστατος. Ο Χένινγκ Μπεργκ το δήλωσε ότι η ομάδα δεν είναι τόσο καλή όσο ήταν την περσινή σεζόν, όμως γι' αυτό τα ερωτηματικά και τα γιατί είναι αμέτρητα... Ο Νορβηγός τεχνικός δεν μπήκε στη διαδικασία ν' αναλύσει γιατί η Ομόνοια είναι αλλαγμένη φέτος, όμως η έκφραση του για τα όσα έλεγε, έβγαζα μία απογοήτευση.

Η Ομόνοια χρειάζεται ενίσχυση τόσο από τον πάγκο όσο και από το χειμερινό μεταγραφικό παζάρι... Μέχρι τότε ο Ιανουάριος είναι μακριά, όμως όσο αφορά το πρώτο για την ενίσχυση από τους παγκίτες, σε αυτό θα πρέπει να δώσει έμφαση ο τεχνικός των "πρασίνων". Υπάρχουν ποδοσφαιριστές στο ρόστερ που αξίζουν περισσότερης σημασίας και χρόνου συμμετοχής, σε συνδυασμό με αυτούς που βγάζουν σημάδια κόπωσης είτε των περσινών συνεχόμενων αγώνων, είτε λόγω ηλικίας που θα πρέπει να μείνουν εκτός. Η ομάδα χρειάζεται φρεσκάρισμα εντός των τεσσάρων γραμμών, θεωρητικά υπάρχουν οι λύσεις, είναι αναγκαίο όμως ο Μπεργκ να κοιτάξει λίγο πιο ξεκάθαρα και σε περισσότερο βάθος το ρόστερ που έχει να διαχειριστεί. 

Όταν γίνει και αυτό τότε θα πρέπει όλοι ν’ αρχίσουν να σκέφτονται και τον Ιανουάριο που μπορεί να είναι 2 μήνες μακριά, όμως οι μεταγραφές χειμώνα δεν είναι και οι πιο εύκολες, γι’ αυτό και η ομάδα προγραμματισμού, θα έπρεπε ήδη…. Να είχε βγει στο παζάρι. 
 

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο