Ομόνοια: Αντεπίθεση από το Δασάκι

Σήμερα στις 19:00 η Ομόνοια κάνει το ταξίδι για την Άχνα, εκεί όπου θα αντιμετωπίσει την τοπική ομάδα για την 9η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Οι "πράσινοι" θέλουν να πανηγυρίσουν το διπλό, αφού τα τελευταία αποτελέσματα δεν ήταν όπως θα ήθελαν, με την Ομόνοια ως πρωταθλήτρια να μην μπορεί ν' ανταποκριθεί στα θέλω της σεζόν.

Είναι χαρακτηριστικό ότι σε πέντε αγώνες έχει μόλις μία νίκη, αυτήν κόντρα στον Απόλλωνα, με την ομάδα του Μπεργκ να ψάχνει με μανία την επιστροφή στα τρίποντα αρχικά και… ακολούθως στις καλές εμφανίσεις. Είναι πολύ σημαντικό αυτό το 90αλεπτο πριν τη διακοπή για τις Εθνικές ομάδες, αφού η ψυχολογία των παικτών θα διαφοροποιηθεί αρκετά. Η αλήθεια είναι ότι το παιχνίδι με τη Βασιλεία έφερε μία νότα αισιοδοξίας, είδαμε την Ομόνοια να παλεύει σε όλο το 90λεπτο, βγάζοντας αυτή την  ενέργεια που της έλειπε από τα προηγούμενα παιχνίδια. Αυτό το πάθος θέλει να δει και σήμερα ο Νορβηγός τεχνικός που θα παρατάξει τις καλύτερες δυνατές επιλογές για να επιστρέψει η ομάδα του στη Λευκωσία με νίκη.

Εκτός έδρας η Ομόνοια ακόμη δεν έχει καταφέρει να βρει το κλειδί της νίκης και άπαντες ελπίζουν ότι η νέα αρχή θα γίνει σήμερα. Στις δέκα τελευταίες τους αναμετρήσεις στην έδρα του Εθνικού, σε όλες τις διοργανώσεις ακόμη και σε φιλικά, η ομάδα της Λευκωσίας μετρά έξι νίκες, δύο ήττες και δύο ισοπαλίες. Τα αποτελέσματα δείχνουν ότι η Ομόνοια εύκολα – δύσκολα βρίσκει τον τρόπο προς τη νίκη, βγαίνει από το αδιέξοδο και αυτό θέλει να πετύχει και σήμερα.

Τα τελευταία 10 αποτελέσματα στο Δασάκι: 

 1. Εθνικός-Ομόνοια 0-1 (φιλικό)
 2. Εθνικός-Ομόνοια 1-2 (πρωτάθλημα)
 3. Εθνικός-Ομόνοια 0-2 (φιλικό)
 4. Εθνικός-Ομόνοια 1-2 (πρωτάθλημα)
 5. Εθνικός-Ομόνοια 2-2 (πρωτάθλημα)
 6. Εθνικός-Ομόνοια 1-1 (κύπελλο)
 7. Εθνικός-Ομόνοια 1-2 (πρωτάθλημα)
 8. Εθνικός-Ομόνοια 1-3 (κύπελλο)
 9. Εθνικός-Ομόνοια 1-0 (πρωτάθλημα)
 10. Εθνικός-Ομόνοια 1-0 (πρωτάθλημα)
   
Ροη ειδησεων
Κλεισιμο