Δήλωση Λάρκου: "Πετύχαμε πράγματα που έμοιαζαν ακατόρθωτα"

Η πρώτη αντίδραση του Νεόφυτου Λάρκου μετά το χθεσινό διαζύγιο με την Ομόνοια

Με γραπτή του δήλωση ο πρώην Αθλητικός Διευθυντής της Ομόνοιας Νεόφυτος Λάρκου, στέλνει τις ευχαριστίες στους συνεργάτες του, τον πρόεδρο και το προσωπικό της ομάδας, ενώ κάνει αναφορά στις δυσκολίες που είχε στις προκλήσεις και τις αποφάσεις που έπρεπε να παρθούν για το καλό της ομάδας.

Η δήλωση του κ. Λάρκου:

"Με την ολοκλήρωση της συνεργασίας μου με την Ομόνοια, μετά από σχεδόν τρία χρόνια, θα ήθελα να εκφράσω τις ευχαριστίες μου για την συνεργασία μας, τον Πρόεδρο Σταύρο Παπασταύρου και το Δ.Σ. της ομάδας, τους ποδοσφαιριστές, το προσωπικό και ιδιαίτερα το προσωπικό του «Ηλίας Πούλλος» που ανταποκρίθηκε στις υψηλές απαιτήσεις που θέσαμε, άλλους συνεργάτες και τους αθλητικούς συντάκτες.  
 
Ιδιαίτερες ευχαριστίες για την εξαιρετική συνεργασία που είχαμε με τον  προπονητή της ομάδας Henning Berg, τον Σίμο Ταραπουλούζη και τους άμεσους μου συνεργάτες. Τέλος θα ήθελα να εκφράσω την εκτίμηση μου στον κόσμο της ομάδας που για δεύτερη φορά μού πρόσφερε στήριξη και εμπιστοσύνη. 
 
Από την θέση του Αθλητικού Διευθυντή είχα πολλές και δύσκολες προκλήσεις να διαχειριστώ και όλες οι αποφάσεις μου είχαν ως μοναδικό γνώμονα το συμφέρον της ομάδας. Μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα πετύχαμε πράγματα που πριν λίγο καιρό έμοιαζαν ακατόρθωτα.                                                                                                          

Εύχομαι καλή συνέχεια στην ομάδα. 
 
Με εκτίμηση,                                                                                                                                  

Νεόφυτος Λάρκου"

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο