Τα εκτός καθορίζουν την... πορεία

Άλλα τέσσερα παιχνίδια απομένουν μέχρι να ολοκληρωθεί το 2021 για τον Απόλλωνα, τρία εκτός με Ανόρθωση - Εθνικό - ΑΠΟΕΛ και ένα εντός αυτό με τον Άρη για την 13η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Τα εκτός έδρας ματς είναι αυτά που θα κρίνουν την πορεία της λεμεσιανής ομάδας, μία πορεία που μέχρι στιγμής είναι πορεία πρωταθλητισμού με τους κυανόλευκους είτε ευκολά είτε δύσκολα να παίρνουν τους πολυπόθητους βαθμούς.

Έχοντας σε κάποιες αγωνιστικές σύμμαχο και τα αποτελέσματα άλλων αγώνων, ο Τσόρνιγκερ και η ομάδα του μέχρι στιγμής τα πάνε εξαιρετικά, φιγουράροντας στα ψηλά και την κορυφή του πρωταθλήματος. 

Ο Απόλλωνας είναι μία ομάδα που δεν αφήνει περιθώρια σε κανένα αντίπαλο να κάνει το παιχνίδι του, είναι 80% μέσο όρο κυρίαρχος στις αναμετρήσεις του και αυτό είναι κάτι που αρέσει και στο Γερμανό τεχνικό. Φέτος η λεμεσιανή ομάδα δείχνει ότι μπορεί να διαχειριστεί αποτελέσματα κατά τη διάρκεια ενός αγώνα, δεν αγχώνεται και προσπαθεί όσο μπορεί να αποφύγει τα όποια λάθη που ίσως θα στοιχίσουν.

Είναι δεδομένο ότι τα τρία εκτός έδρας ματς που ακολουθούν μέχρι το κλείσιμο του τρέχοντα έτους, θα παίξουν καταλυτικό ρόλο στην πορεία του Απόλλωνα αφού τα δύο από αυτά μάλιστα είναι ντέρμπι (Ανόρθωση & ΑΠΟΕΛ). Μέχρι στιγμής οι γαλάζιοι της Λεμεσού έχουν 9 βαθμούς κερδισμένους εκτός έδρας και μία ήττα αυτήν με την Ομόνοια στο ΓΣΠ. Θέση του προπονητή του Απόλλωνα είναι όπως δοθεί μεγάλη έμφαση στα εκτός έδρας ματς, αφού όλοι οι προπονητές γνωρίζουν ότι οι κερδισμένοι εκτός έδρας βαθμοί, είναι σαν… διπλοί.

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο