Πολύ όμορφη κίνηση από την ΑΕΛ

Πολύ όμορφη κίνηση από την ΑΕΛ καθώς συστήνει στον κόσμο την Pari και τον Match, δύο από τα δεκαπέντε κουταβάκια τα οποία βρέθηκαν εγκατελειμμένα στο κοιμητήριο του Τραχωνιού.

Αναλυτικά:

''Κάνουμε αρχή σε αυτή μας την προσπάθεια η οποία είναι σε συνεργασία με το ΚΕΠΑΚΥ, συστήνοντας σας την Pari και τον Match. Δυο από τα δεκαπέντε κουταβάκια, τα οποία βρέθηκαν εγκατελειμμένα στο κοιμητήριο του Τραχωνιού.
Ήταν πολύ αδύναμα και το ένα είχε ένα άσχημο χτύπημα στο πίσω πόδι. Στο Dog Valley Rescue Center, τους έδωσαν τα απαραίτητα πρώτα φάρμακα και ξεκίνησαν  το πρόγραμμα εμβολιασμού τους. Δυστυχώς, η μαμά τους δεν βρέθηκε αλλά ελπίζουμε ότι βρήκε κι εκείνη βοήθεια. 
Το ότι είναι χωρίς τη μαμά τους, τα κάνει ιδιαίτερα ευάλωτα σε αρρώστιες. Έτσι, προσπαθούμε να τους βρούμε σπίτια φιλοξενίας για να τα κρατήσουμε ασφαλή μέχρι να είναι έτοιμα να υιοθετηθούν. 
Εμείς, ευχαριστούμε όλους τους χορηγούς που συμμετείχαν σε αυτή μας την προσπάθεια και πολύ σύντομα θα μπορούμε να σας δώσουμε περισσότερες πληροφορίες για το νέο ημερολόγιο που δημιουργούμε. 
Και να θυμάσαι: «Ο σεβασμός απέναντι στα ζώα αποτελεί δείγμα του πολιτισμού τη κουλτούρας και της κοινωνίας» #aelfc''.

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο