Παλιούρας: "Το ψάχνουν οι ιδιοκτήτες για νέο γήπεδο"

Ραδιοφωνικές δηλώσεις από τον εκπρόσωπο τύπου της Πάφου Πολύβιο Παλιούρα στην εκπομπή "Τρανζίσιον" με τον Θεόδωρο Καυκαρίδη. 

«Είμαστε ευχαριστημένοι με κάποιες εμφανίσεις, όμως όχι από αποτελέσματα. Από εκεί και πέρα θα ψάξουμε την ουσία, εκεί θα εστιάσουμε την προσοχή μας. Θα μπορούσαμε να είχαμε περισσότερους βαθμούς».

«Δεν είχαμε εύκολα παιχνίδια, εκεί που πήραμε βαθμούς κάναμε σωστά τη δουλειά μας. Δουλεύουμε πολύ στο γκολ, θα υπάρξουν και παιχνίδια με ελάχιστες ευκαιρίες και πρέπει να είμαστε πολύ αποτελεσματικοί σε αυτό το κομμάτι. Αυτό το πρωτάθλημα είναι ωραίο, η απόσταση δυναμικότητας έχει μικρίνει. Όμως είχαμε και στην αρχή της σεζόν ένα δύσκολο πρόγραμμα και καταφέραμε σ’ ένα βαθμό να ανταπεξέλθουμε».

«Τώρα είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι στο ματς με τον Άρη, πρέπει να το κυνηγήσουμε για να πάρουμε τους 3 βαθμούς και να είμαστε στο κόλπο της εξάδας. Το κυνήγι της 6ης θέσης θα είναι δύσκολο, ευχόμαστε να είμαστε εμείς η ομάδα που θα μπει. Ήρθε ο καιρός για την Πάφο, εδώ και λίγα χρόνια μέναμε 1-2 βαθμούς εκτός εξάδας, πάθαμε – μάθαμε, αλλά πρέπει να το παλέψουμε».

Το Στέλιος Κυριακίδης είναι το σπίτι μας, όμως δεν μπορεί να γίνει η έδρα μας. Για μένα το πιο όμορφο ποδοσφαιρικά γήπεδο είναι το «Αντώνης Παπαδόπουλος». Το ψάχνουν συνεχώς οι ιδιοκτήτες, ψάχνουν άλλα γήπεδα για ανακαινίσεις με χωρητικότητα 5-6 χιλιάδες. Κάναμε κινήσεις και περιμένουμε τα τελικά νέα και πως θα προχωρήσουμε. Υπάρχει ανοικτή γραμμή με όλους τους φορείς για το πιο κατάλληλο και πιο συμφέρον».

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο