Κάλεσμα Ν.Μαυρή σε Κούμα για καλύτερο σχεδιασμό στις Εθνικές ομάδες!

Ραδιοφωνικές δηλώσεις από έναν πιστό στρατιώτη του Ολυμπιακού τον Νίκο Μαυρή στην εκπομπή "Τρανζίσιον" με τον Θεόδωρο Καυκαρίδη. 

«Πετύχαμε μεγάλες νίκες, απέναντι σε μεγάλους αντιπάλους. Η δουλειά συνεχίζεται από την περσινή χρονιά και το κλείσιμο του α' γύρου ίσως μας βρει σε πολύ καλή θέση. Παίρνεις ότι δίνεις φέτος. Με Εθνικό και Άρη είναι δύσκολα τα ματς, όμως μπορούμε και έχουμε τα κίνητρα για να μαζέψουμε βαθμούς. Υπάρχουν πολλά παιχνίδια και κανείς δεν ξημερώνει για τις ομάδες μας. Εγώ έζησα στον Ολυμπιακό αρκετά χρόνια, αυτό που έγινε το καλοκαίρι, πάντα γινόταν. Έφυγε ο Μιχαήλ, ο Σωτηρίου, ο Αντρέου, ο Ζαχαρίου, ο Ψάλτης. Ότι δημιουργήσαμε πέρσι σε υλικό, αποχώρησε.

Υπάρχουν γηγενείς παίκτες, το ρόστερ του Ολυμπιακού δεν είναι κατώτερο, αλλά καλύτερο. Ο Ολυμπιακός είναι ένα σωματείο που δίνει ευκαιρίες. Υπάρχουν οι ακαδημίες και τα προβλήματα μας κατά καιρούς αλλάζουν. Τώρα είμαστε σε επαγγελματικό επίπεδο. Υπάρχουν οι πρωινές προπονήσεις, ο κάθε γονιός πρέπει να αποφασίσει τι θέλει για το παιδί του. Υπάρχουν πάλι κάποιες ιδιαιτερότητες, ο πρόεδρος της ΚΟΠ βάλλεται από παντού για την Εθνική Κύπρου και τον καλώ να βγει μπροστά για ένα καλύτερο σχεδιασμό. Είναι κρίμα να βλέπουμε την Εθνική μας σε αυτή την κατάσταση. Πρέπει να σχεδιάσουμε ξανά τι ζητούμε από το κυπριακό ποδόσφαιρο.

Ταλέντα πάντα υπάρχουν στον Ολυμπιακό, το θέμα είναι ποιος θα τους δώσει την ευκαιρία. Προσπαθούμε με συνδυασμούς ανάμεσα στην α’ ομάδα. Εγώ χαίρομαι να βλέπω άλλες ομάδες να επενδύουν στις ακαδημίες, αυτό μας ανεβάζει επίπεδο».
 

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο