Ντέρμπι στα χαμηλά στρώματα σήμερα στο Μακάρειο!

Το δεύτερο χρονικά και τελευταίο παιχνίδι της ημέρας για το πρωτάθλημα Cyta, θα διεξαχθεί στο Μακάρειο στάδιο ανάμεσα σε ΠΑΕΕΚ και Δόξα στις 19:00. Οι δύο ομάδες μοιράζονται από 8 βαθμούς και είναι ένα παιχνίδι που μπορεί να χαρακτηριστεί και ντέρμπι στη κάτω ζώνη. Στην 10η θέση η ομάδα της Κατωκοπιάς στην 11η η ομάδα της Κερύνειας. 

Μέλημα τους φυσικά είναι εύκολη παραμονή στην κατηγορία, ωστόσο για να γίνει αυτό θα πρέπει να έρθουν οι νίκες και οι απαραίτητοι βαθμοί. Η Δόξα αγνοεί τη νίκη από τις 12 Σεπτεμβρίου, η πρόσφατη εμφάνιση με την ΑΕΛ ναι μεν έστειλε ενθαρρυντικά μηνύματα και έδωσε και βαθμό, όμως δεν φτάνει μόνο αυτό. Για να μπορεί να ελπίζει θα πρέπει σήμερα να παρουσιαστεί ανάλογα και να είναι αποφασισμένη για το διπλό που θα τις δώσει ελπίδες ενόψει συνέχειας.

Η ΠΑΑΕΚ προερχόμενη από την ήττα από τον Απόλλωνα, είναι πληγωμένη, όμως κοιτάνε μπροστά. Ήταν από τις ήττες που δεν μπορούσε να αποφύγει. Ο σημερινός όμως αντίπαλος μπορεί να έχει το πάνω χέρι της εμπειρίας στην κατηγορία, όμως αν η ΠΑΕΕΚ παρουσιαστεί συγκεντρωμένη και διεκδικητική απέναντι τους, τότε η ομάδα του Μάκη Σεργίδη, θα ελπίζει για κάτι παραπάνω στην υπόθεση παραμονή. 

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο