"Ρουκέτα" Κίρζη: Ο Ουζόχο έχει 17χρονο γιο! (pic)

Σε πολύ σοβαρές καταγγελίες, οι οποίες μπορούν να πάρουν ανεξέλεγκτες και παγκόσμιες προεκτάσεις προχώρησε ο πρώην πρόεδρος του Απόλλωνα Ντίμης Κίρζης.

Ο πατέρας του Νίκου Κίρζη προχώρησε σε μια απίστευτη καταγγελία, την οποία οι αρχές και η Ομοσπονδία είναι υποχρεωμένες να διερευνήσουν άμεσα.

Ο κ. Ντίμης σε σχόλιο διαδικτυακού του φίλου/ακόλουθου αφήνει ξεκάθαρες αιχμές ότι ο Ουζόχο δεν είναι 20χρονών καθώς όπως υποστηρίζει έχει παιδί 17 χρονών!

Αγαπητέ μου......  Την οικογένεια μου την ξέρεις πολύ καλά. Είμαστε ίσιοι και τίμιοι. Με αυτές τις αξίες ,ήθος και αξιοπρέπεια διοικείται ο Απόλλωνας . Δεν μπλεκόμαστε σε ίντριγκες , δολοπλοκίες και κλπ. Χαίρουμε τον σεβασμό όχι μόνο των συμπολιτών μας αλλά και της υπόλοιπης Κύπρου. Όμως δεν σημαίνει πώς δεν θα προστατέψουμε το συμφέρον του Απόλλωνα από ένα δόλο ή μια απάτη. Ήταν τόσο μεγάλη η ανάγκη να παίξει στο παιχνίδι ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής, που παρουσίαζαν 20 χρονών ενώ έχει γιό 17χρονων; Πότε το γέννησε η μητέρα του όταν αυτός ήταν 3χρονος;

 

 

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο