Σεργίδης: "Με όσες δυνάμεις μας απομένουν, θα το παλέψουμε"

Η ΠΑΕΕΚ άξιε κάτι περισσότερο από την ήττα δήλωσε μεταξύ άλλων στη δημοσιογραφική διάσκεψη μετά την ήττα από τη Δόξα με 2-1, ο Μάκης Σεργίδης.

Οι δηλώσεις

"Ήταν μια δύσκολη εβδομάδα για εμάς μετά την ήττα από τον Απόλλωνα. Είχαμε την Τρίτη την άσχημη διάγνωση για τον Χατζηκωνσταντή. Να του ευχηθούμε να επιστρέψει δυνατός. Η βαθμολογία έδειξε πόσο σοβαρό ήταν το παιχνίδι. Είχαμε να αγωνιστούμε με μια ομάδα που διαχρονικά βρίσκεται στην Α' κατηγορία, με ένα αξιόλογο Κύπριο προπονητή και καλούς ποδοσφαιριστές. Προσεγγίσαμε το παιχνίδι καλά. Η ομάδα ήταν ανταγωνιστική. Νιώθω ότι αξίζαμε κάτι περισσότερο. Είμαι περήφανος για τους ποδοσφαιριστές μου. Κυρίως κατάφεραν να αλλάξουν αυτό που ίσχυε το καλοκαίρι ότι η ΠΑΕΕΚ απλά θα συμμετείχε. Έχουμε ένα αγώνα στο χέρι. Δεν είμαστε μακριά από τους υπόλοιπους. Με όσες δυνάμεις μας απομένουν, θα το παλέψουμε.

Θα κρατήσω την θέληση των ποδοσφαιριστών για να πετύχουν, να ακολουθήσουν την κατηγορία. Αυτό έρχεται μέσα από σκληρή δουλειά. Είδαμε μια καλή ομάδα στα μάτια. Αυτό είναι το ποδόσφαιρο.

Κάποια παιδιά υπερβάλουν εαυτούς. Από την αρχή του πρωταθλήματος το ξέρετε ότι είμαστε λίγοι και δυστυχώς λιγοστεύουμε αγωνιστική με αγωνιστική. Όλα τα παιδιά προσπαθούν να δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό".

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο